Keystone logo

0 Bachelor Programok ban ben Egészségügy Reprodukciós gyógyászat Genetika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Egészségügy
  • Reprodukciós gyógyászat
Szakirányok
  • Egészségügy (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Bachelor Programok ban ben Egészségügy Reprodukciós gyógyászat Genetika

Megszerezte a Bachelor in Genetics ideális lehetőség azok számára, akik szeretnének tanulni a különböző vélemények körülvevő fejlődik a genetika területén. A szak középpontjában a tudományos vizsgálat a szervezet, funkció, rekombináció, a szabályozás és továbbítása öröklődő információk minden szinten a komplexitás a biológiai organizmusok. Részesülő tanulók diplomát genetika válhat sikeres és tiszteletben tartják a sor átváltható szaktudás.

&nbsp

Mi a Bachelor in Genetics? Ez a fokozat továbbtanulási, hogy felkészítsen a tudás és készségek az elmélet a molekuláris biológia és genetika. A hallgatók megtanulják az alapvető építőkövei a genetika beleértve adatrögzítés, elemzése és tudományos írás. Ráadásul egy főiskolai diplomát ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy fejlesszék a szellemi képességek szükségesek a sikerhez a globális genetika terén.

&nbsp

Számos oka választotta, hogy folytassa a Bachelor in Genetics programot. Magában foglalja a tanfolyam Mendel-kromoszóma replikáció és szerkezete, mechanizmusai gén szabályozása, a DNS repair és rekombináció, epigenetikus jelenségek, ivar, a molekuláris evolúció, és genetikai közötti kölcsönhatásokat genomok.

&nbsp

A költség függően eltérő az iskola, és a program hossza között mozog három-négy év. Lényeges, hogy kellően vizsgálja a program, hogy a program által kínált illeszkedik a céljait.

&nbsp

Diplomások nagy kereslet számos pozíciót, mint például a szerepek egyetemek, kórházak, kormányzati szervek, a kutatóintézetek és a biotechnológiai ipar. A hallgatók készségek fejlesztése szükséges kérdésekkel kapcsolatos alkalmazását kísérleti elemzése a problémák megoldásához genetika.Miután a diákok diplomát a Bachelor in Genetics, készek a felsőfokú tanulmányokat vagy karrier bevonásával genomika és az alapvető genetika.

&nbsp

Számos hazai és nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a program a különböző egyetemeken. Online tanfolyamok ideális választás azok számára, akik távoli térségekben élnek szerte a világon a korlátozott hozzáférés iskola. Web-alapú opciók gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.