Keystone logo

8 Bachelor Programok ban ben Jogi tanulmányok Irányelv Gazdaságpolitika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jogi tanulmányok
  • Irányelv
  • Gazdaságpolitika
Szakirányok
  • Jogi tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Jogi tanulmányok Irányelv Gazdaságpolitika

A főiskolai diplomát vesz igénybe 3-4 év egyetemi hallgatók a teljes, és ez megköveteli az előfeltétele egy érettségizett. A program lehetőséget ad a diákok alapvető tudás és képesség egy adott tárgy.

Mi a Bachelor Gazdaságpolitika? Gazdaságpolitikai szak középpontjában a természet a mikroökonómia és makroökonómia. Szerezni az összefüggésben gazdaságpolitika, a diákok megismerhetik a történelem, a lokális / globális gazdaság és a népszerű elméletek a gazdasági siker. A diákok megtanulják, hogyan kell a kutatás a gazdasági témák és a komponensek a sikeres politika. Tanulmányaik során, akkor lehet ösztönözni, hogy legyen egy szakmai nyerhet nagyobb megértést a bonyolult gazdasági fogalmak.

Az ilyen mértékű ad a diákok egy erős alapot a gazdasági etika, az elmélet és a politika.Ez a tudás lehetővé teszi számukra, hogy versenyképesebbek legyenek a belépő szintű munkaerő-piaci, és ad nekik előnyt jelent, ha ezek vonatkoznak a kapcsolódó egyetemi programok.

A költségek egy főiskolai diplomát gazdaságpolitika függ a program, és a vizsgálat típusa. Emellett az is hasznos a diákok számára, hogy teljes mértékben állatorvos költségei a program, és kérdezni a rendelkezésre álló pénzügyi forrásokat.

Egy diplomát gazdaságpolitika, sok diák úgy dönt, hogy adja meg közvetlenül a munkaerő az állami, magán- és állami intézmények. Járhatnak a tanácsadók a gazdasági ügyekben, vagy dolgozni agytrösztök a további sikeres gazdaságpolitika. Belépő szintű címek és szakirányok erősen változó befejezését követően az ilyen mértékű, mutatja a sokoldalú diplomások képességek fejlesztésén. Továbbá, néhány diák úgy dönt, hogy tovább képezzék magukat a fejlett posztgraduális fokozatot gazdaságpolitika vagy a kapcsolódó témákról.

Készen állsz, hogy megtalálja a program, hogy működni fog a legjobban? Általában sok online kínált programok globális egyetemeken. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.