Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Gazdasági fejlődés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Közgazdaságtan
 • Gazdasági fejlődés
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (11)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Gazdasági fejlődés

  A főiskolai olyan szak, amely előírja, körülbelül négy év tanulmányi keresni, de az adódó előnyök előmozdítása az oktatás egy életen át tarthat. Diákok, akik keresnek a diplomát gyakran nagyobb karrier lehetőségek és változatosabb számukra elérhető lehetőségekről egyszer diplomás.

  Az érdekelt személyek lehetnek gondolkodás, ami egy Bachelor Gazdaságfejlesztési? Ez az oktatási program bemutatja a diákok, hogyan lehetne javítani a gazdasági fejlődés közösségek szerte a világon a rendelkezésre álló föld és a munkaerő előmozdítása bővítése és a termelés növelésére. Tudósok hogy tanfolyamok politika és a közrend, a globális politikai gazdaságtan, a társadalmi hálózatok, a földrajzi információs rendszerek, és a társadalomtudományi kutatások, hogy jobban megértsük, hogyan közösségek fejlesztése, és az ilyen közösségek alakja társadalom és a politikai hatalom.

  Fogadása Bachelor Gazdaságfejlesztési segítségével a hallgatók a képzés és tudás szükséges, hogy az Excel a leendő pályát. Megszerezte a négy éves mértéke is bizonyítják, hogy a jövőbeni munkáltatók, hogy a programban résztvevők elég elszántak és a meghajtó a teljes projektet, a másokkal való együttműködést, és eszközei a munkahelyen.

  Megszerezte a diplomát kerülhet eltérően minden tanuló számára attól függően, hogy mennyi időt tudnak szentelni a tanulmányaik, valamint a helyet az iskola. Emiatt a diákok teljes mértékben meg kell találjon az általuk választott iskolába, hogy biztosítsák a program által kínált egy vonalba kerül a költségvetési és oktatási célokat.

  Tudós, aki végzős a Bachelor Gazdaságfejlesztési jól képzett dolgozni a vállalkozások számára az egész világon, és minden szinten működik.Pályakezdő működhet, mint a várostervezők, pénzügyi elemzők, program vezetői, műveletek felügyelők, marketing menedzserek és termelési vezetők a vállalatok számára, hogy már a munka nemzetközi vagy cégek számára, hogy szeretné, hogy az üzleti nemzetközi. Néhány diák is választhat egy vállalkozói utat és megnyitja saját globális társaság vagy nonprofit cég.

  Megszerezte a diplomát segítségével élesíteni a szakmai ismeretek és adja meg a tudást meg kell találni a jövedelmező karrier. Ha szeretne többet megtudni a kereső a diplomát, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.