17 Gasztronómia Bachelor's degrees found
- Bachelor
- BA
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Kulináris művészetek
- Gasztronómia
- Nyugat-Európa 10
- Dél-Amerika 5
- Észak Amerika2
17 Gasztronómia Bachelor's degrees found
Kiemelt
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Gasztronómiai és gasztronómiai végzettség
- Barcelona, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Spanyol
A kulináris és gasztronómiai tudományok diplomája során megszerzett tapasztalatoknak és tudásnak köszönhetően képes lesz megérteni és megjeleníteni a kulináris és gasztronómiai jelenséget tudományos, technológiai, társadalmi, kulturális és üzletvezetési szempontból. A jövőd most kezdődik!
Kiemelt
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Gasztronómiai alapdiploma
- Castellón de la Plana, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Angol
A gasztronómiai alapképzés célja, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a kulináris technikákra szakosodtak, de egy gasztronómiai vállalkozás vezetésére és irányítására is alkalmasak.
Kiemelt
Universidad Francisco de Vitoria
Fast-track counseling
Gasztronómiai fokozat
- Madrid, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
4 évek
Az egyetemen
Spanyol
Fast-track counseling
A jogi-üzleti kar egyik legszakképzettebb fokozata. Ez a diploma multidiszciplináris képzést kínál, amelyben elmélyülnek a menedzsment ismeretek, mint például a számvitel, a pénzügy vagy a közgazdaságtan, másrészt a Haute Cuisine területén, a sütemény, a hagyományos francia konyha és a spanyol konyha tanulmányozása alapján.
Kiemelt
Egas Moniz School of Health & Science
Fast-track counseling
Bachelor in Gastronomy
- Monte de Caparica, Portugália
Bachelor
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol, Portugál
Fast-track counseling
A gasztronómiai alapképzés innovatív és integrált megközelítéssel ötvözi a táplálkozástudományok, a szállodai menedzsment és a vendéglátás területeit, felkészítve a hallgatókat arra, hogy kitűnjenek egy folyamatosan fejlődő ágazatban.
Kiemelt
Aspira University College
Bachelor in Gastronomy
- Split, Horvátország
- Zagreb, Horvátország
Bachelor
Teljes idő, Részidő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Croatia has been successfully building the status of one of the fastest-growing Mediterranean gourmet destinations. Its growth and development are based on a rich gastro-oenological tradition, as well as on an increasing offer of a variety of restaurants with a high-quality selection of local gastronomy and oenology.
Kiemelt
Universidad Europea del Atlántico
Gasztronómiai fokozat
- Santander, Spanyolország
Bachelor
Teljes idő
8 félévben
Az egyetemen
Spanyol
Universidad Europea del Atlántico gasztronómiai fokozatának tanterve aktuális minőségi képzést kínál minden olyan szakterületen, amelyen a leendő gasztronómiai végzettség képes lesz fejlődni, lehetővé téve a szakterület specializálódását a hallgató számára a legnagyobb érdeklődésre számot tartó képzésnek köszönhetően. választható ajánlatok állnak rendelkezésre.
Kiemelt
Culinary Arts Academy Switzerland
Bachelor of Arts in kulináris művészet
- Port-Valais, Svájc
BA
Teljes idő
3 évek
Az egyetemen
Angol
Ez az üzletközpontú gasztronómiai diploma a gyakorlati ismeretek és a tudományos ismeretek összekapcsolásával segít a konyha alapjainak és üzleti életének megalapozásában. Válasszon a(z Pathways közül a kulináris művészetben, a cukrász- és csokoládéművészetben vagy a vegetáriánus kulináris művészetben.
Instituto Profesional DUOCUC
Nemzetközi gasztronómia
- Santiago Metropolitan Region, Chile
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
A gasztronómiai adminisztrátor tanulmányai végén képes lesz nemzetközi és nemzeti gasztronómiai ajánlatok tervezésére, kezelésére, gyártására és kereskedelmi forgalomba hozatalára, chilei regionális identitással, a gyártási folyamat és a szolgáltatások szakaszainak felügyeletével és irányításával az ipar különböző területein. . gasztronómiai, a trendeknek, az igényeknek és a megállapított minőségi előírásoknak megfelelően. A nemzeti és nemzetközi ügyfelek kiszolgálása az igényeiknek megfelelő termékek biztosításával nyelven, angolul és franciául. Gasztronómiai projektek megfogalmazása az ipar igényei szerint, a megvalósításhoz szükséges források kezelése. Megalakulásakor a Duoc UC elősegíti az integráns emberek fejlődését, tisztában vannak transzcendens méltóságukkal, és elkötelezettek az emberek és a társadalom iránt, integrálva az etikát, a keresztény értékeket és a mai világhoz szükséges készségek fejlesztését. Ez növeli a csapatmunka, a problémák megoldásának képességét, valamint az innovatív ötletek generálásának, a tanulás és a folyamatos frissítés képességét is.
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa (Centro Superior de Estudios Turísticos de Xalapa)
Szakácsművészet
- Xalapa-Enríquez, Mexikó
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
A Bachelor of Gastronomy az egyik lehetőség a legnagyobb globális előrejelzéssel, mivel az élelmiszer- és italgyártó cégek új trendjeit és azok igényes nemzetközi szabványait szemléli, nyitva tartva minden szakmai lehetőséget. A diploma általános célja A hazai és nemzetközi gasztronómiai vállalatok munkahelyén fejlődni képes szakemberek képzése, akik az operatív vagy adminisztratív területen magas felelősséggel bíró pozíciókat töltenek be (szakács, menedzser, szakács stb.); nagyszerű dinamizmussal, innovációs képességgel és megerőltető szolgáltatási szellemmel teljesít az iparban és az élelmiszerláncokban, szállodaláncokban, kórházi klinikákon, éttermekben, légitársaságokban stb. szembe kell nézni az emberi táplálkozáshoz szükséges technológiai, gazdasági és kulturális kihívásokkal.
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
TURIZMUS ÉS GASZTRONÓMIA
- Bogotá, Kolumbia
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
Az UNINPAHU idegenforgalmi és gasztronómiai szakemberét vezetői képessége, innovációs képessége és szolgáltatói hozzáállása jellemzi; menedzselheti és irányíthatja a turisztikai és gasztronómiai projekteket; kreatív, ezért képes értékelő tételeket generálni a gasztronómia művészetében; Továbbá turisztikai termékeket tervez, megfogalmazza és értékeli a helyi, regionális és nemzeti turizmus népszerűsítését célzó politikákat. Szakemberünk elismeri a turizmus és a gasztronómia fontosságát, mint a nemzeti és nemzetközi gazdaság alapvető ágazatait.
Istanbul Medeniyet University
Bachelor of Gastronomy and Culinary Arts
- Istanbul, Törökország
Bachelor
Az egyetemen
Török
Gasztronómiai és kulináris művészeti szak; A négyéves egyetemi program során a jelölteket olyan területeken képzik, mint a nemzetközi konyhai technikák, a török konyha technikái, az élelmiszer- és italkezelés, az élelmiszer-tudomány, az élelmiszer-kultúra és a történelem, és rendelkeznek minden szükséges tudományos és jelenlegi tudással és gyakorlattal a területükön , kulturális és társadalmi területeken fejlesztették magukat, tudományos Képzést nyújt azon konyhai szakácsok képzése irányába, akik képesek megoldani a problémákat és módszerekkel dolgozni, mindezeket a tudásokat és készségeket ötvözni az egyetemes tudással és gyakorlatokkal, és felhasználni azokat a előnyös az országuknak és a társadalomnak, amelyben élnek.
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
NEMZETKÖZI GASZTRONÓMA
- Santiago Metropolitan Region, Chile
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
A Nemzetközi Gasztronómiai Technikus kiváló szintű technikus, aki részt vesz a chilei és a nemzetközi konyha gasztronómiai ajánlatainak kidolgozásában, a borok, italok és likőrök kiszolgálásában, a gasztronómia szabványainak és a hatályos jogszabályoknak megfelelően, összhangban a a higiénia, a biztonság, a felelősség és a fenntarthatóság feltételei.
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Szakácsművészet
- Bogotá, Kolumbia
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
Projektek révén a hallgatók ismereteket szerezhetnek a regionális gasztronómia és az ország más területeinek fontos szempontjairól, amelyek közül néhány a turizmussal és a gasztronómiával kapcsolatos szempontokkal foglalkozik
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Bachelor a gasztronómiában
- México, Mexikó
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
A Gasztronómia alapszakának megvan a szakmai ismerete, amely szükséges a munka terén történő teljesítéshez, helyi, regionális és országos szinten. A szakmai kompetenciák azok a készségek és attitűdök, amelyek lehetővé teszik a diplomások számára, hogy szakmai tevékenységeiket fejlesszék, alkalmazkodjanak az új helyzetekhez, valamint szükség esetén átadják tudását, készségeit és hozzáállását a közeli szakmai területekhez. Elemző és szintetikus készségek, alapvető kutatási készségek, tervezési és irányítási készségek, egészség- és biztonságmenedzsment, csapatmunka, hatékony kommunikáció, tárgyalási készség, vezetői és szolgáltatói hozzáállás. Gasztronómiai koncepció kidolgozása és kezelése a kulináris potenciál diagnosztizálásával, az étlap tervezésével, a reprezentatív mexikói és nemzetközi konyhával, a pénzügyi és stratégiai irányítási eszközökkel, valamint a gasztronómiai szektor megerősítésére és a terület gazdasági fejlődéséhez hozzájáruló alkalmazandó előírásokkal.
Horizonte University Foundation
Szakácsművészet
- Cundinamarca, Kolumbia
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
Az Unihorizontista gasztronómiai szakember több mint séf, ő egy kulináris művész, aki fegyelmezettséggel, vezetéssel és eltökéltséggel van kiképezve arra, hogy ínyenc javaslatokat hozzon létre, amelyek változást hoznak. Ön képes lesz irányítani a gasztronómiai vállalkozásokat, képes lesz kulináris szakemberként dolgozni a nemzeti és nemzetközi technikákban, ereje és képessége lesz arra, hogy innovatív javaslatokat generáljon többek között süteményekhez, baristához, koktélokhoz, párosításhoz és enológiához. .
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Népszerű helyek
Kevesebb részlet
Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek Gasztronómia
Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.