Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Forgatókönyvíró 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Előadóművészet
 • Filmtanulmányok
 • Forgatókönyvíró
Szakirányok
 • Előadóművészet (11)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Forgatókönyvíró

  Megszerezte a Bachelor forgatókönyvíró kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnék, hogy fokozzák írás, és a szenvedély a valóságot. A diákok a diplomaszerzés forgatókönyvíró dolgozik a művészet, szórakoztatás, és szabadidős ipar.

  Mi a Bachelor forgatókönyvíró? Tudományosan, ez a módszer a felszerelése hallgatók alapvető ismereteket a siker a forgatókönyvírás karrierjét, a koncentráció a vizuális történetmesélés. Ez ötvözi tanulmányok a különböző tudományágak, bölcsész, angol, filozófia, történelem és képzőművészet a diákok oktatása a szükséges készségek a forgatókönyvírás ipar. Program résztvevői kapnak egy erős megértése a összefonódására témát, történetet, intézkedés karakter, vizuális elemek, valamint a párbeszéd. Ezen kívül a mértéke ösztönzi az együttműködést és a globális interakció társaik és a tanárok, hogy szikra kreativitás és a fantázia.

  Több oka van annak, miért diákok választhatnak, hogy keresni egy Bachelor forgatókönyvíró mértékben. Például, a program azt tanítja, számos készségek, mint az írás a televízió és a film, közepes átalakítás, alkatrészek egy script, és átírta és szerkesztési forgatókönyvet. Diákok számíthat, hogy tanfolyamok bölcsész, nyilvános beszéd, kreatív írás, angol, Shakespeare, irodalomelmélet, forgatókönyvírói workshop, írás, könyvkiadás, és a történelem.

  Program ára változik, és függ az egyetem. A tananyag tart három-négy évben. Ebből az okból, alapvető fontosságú, hogy a leendő hallgatók a kutatás iskolák alaposan, hogy a program által kínált illeszkedik a céljaikat.

  Pályakezdő a program találják magukat gyakran nagy az igény az egyre versenyképesebb pályára, mint a forgatókönyvírók, rendezők és producerek televíziós, filmes és média. További karrier lehetőségek közé tartozik a munkahelyteremtést, szerkesztők, drámaírók, a szerzők és az újságírók.

  Számos nemzetközi lehetőségeket a program létezik, a különböző egyetemeken. Online osztályok kivételes lehetőség a diákok, akik élnek az elszigetelt területeken, a világ kevés hozzáférést a létesítmény. Web-alapú döntéseket is ellát a diákok, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.