Keystone logo

25 Bachelor Programok ban ben Humán tanulmányok Nyelvtanulmányok Fordítás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humán tanulmányok
  • Nyelvtanulmányok
  • Fordítás
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (25)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Humán tanulmányok Nyelvtanulmányok Fordítás

Miután megszerzett egy középiskolai diplomát vagy azzal egyenértékű, sok diák választja, hogy folytassa a főiskolai diplomát, hogy segítsen nekik felkészülni a karrier egy kiválasztott területen. Ez az oktatási program általában négy évet vesz igénybe a befejezéshez, és felkészítheti a tudósokat további tanulmányi tanulmányokra.

Mi a Bachelor in Translation? A fordítás egy egyedülálló tanulmányi terület, melynek célja, hogy a program résztvevői nyelvtudással és nyelvi ismeretekkel rendelkezzenek, hogy előkészítsék őket a tolmácsolás és fordítás terén. Számos program ezen a területen kínál nemzetközi utazást, hogy a hallgatókat egy adott kultúrába és nyelvezetbe vigye. Bizonyos iskolák középpontjában a jelnyelv szerepelhet. A tanfolyamok ezekhez a programokhoz tartoznak a terminológia, a kulturális tanulmányok, a szóbeli kifejezések és a fejlett fordítás, valamint a médiatanulmányok.

Sok fordításban részt vevő tanulók számos hasznos jártasságot nyernek a szinte bármely iparág munkáltatói számára. Ezek magukban foglalják a figyelmet a részletekre és az interperszonális kommunikáció erős megértésére. A tudósok az írott nyelvi készségüket is javíthatják a kommunikáció javítása érdekében.

A program költségeivel kapcsolatos további információkért az érdekelt felek léphetnek kapcsolatba a kívánt intézmény felvételi irodájával, vagy látogasson el a weboldalra. A legtöbb iskola változó iskolai végzettséggel rendelkezik az egyetem típusától és a diplomamunka hossza függvényében.

A végzettséggel rendelkező diplomások képesek arra, hogy versenyképesek legyenek a jövedelmező és teljesítő pályára. A fordítók számos iparágban dolgozhatnak, például a nemzetközi üzleti, kormányzati szervek és így tovább. Néhány fordító képes együttműködni külföldi utazókkal vagy üzletemberekkel. Mások műszaki kézikönyvet, dokumentumokat és szöveget lefordíthatnak vállalatok számára. További állások is rendelkezésre állnak, köztük tanár, külföldi szolgálati tiszt, író és szerkesztő.

Bár gyakori, hogy a tanulók külföldön tanulnak ilyen típusú okleveles programokban, sokan közülük is otthonról tanulnak. Számos egyetem kínál online programokat vagy részidős tanulmányi lehetőségeket. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.