Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Filozófia, politika és gazdaságtudomány (PPE) 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Társadalomtudományok
 • Filozófia, politika és gazdaságtudomány (PPE)
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Filozófia, politika és gazdaságtudomány (PPE)

   A főiskolai végzettség akkor érhető el, miután a hallgatók sikeresen befejezni körülbelül 120 óra hitel mind általános alap osztályok és a főbb speciális kurzusok. Ez az oklevél általában nyolc szemesztert vesz igénybe, hogy kiegészítse a teljes munkaidős ütemtervvel, és segítsen a hallgatóknak a választott karrierlehetőségekhez szükséges készségekkel.

   Mi az alapképzés a PPE-ben? A PPE rövid a politika, a filozófia és a közgazdaságtan számára, három olyan konkrét terület, amelyek szorosan együttműködnek egymással. Ez a program felkéri a tanulókat, hogy bizonyos mértékig tanulmányozzák az egyes tudományágakat, de jellemzően olyan diákok, akik egy adott időszak után jelentős választást választanak a három lehetőség egyikének. A hallgatók általában elkezdik megtanulni az alapvető témákat és módszereket, amelyek részt vesznek az egyes tanulmányi területeken. Ezután elkezdhet egy olyan konkrét, piacképes készséget építeni, mint például a politikatudomány, a diplomácia és a konfliktuskezelés. A végsõ kurzusok attól függnek, hogy a résztvevõk közül mely három útvonal közül választhat.

   A hallgatók elvárják, hogy kommunikációs készségüket finomabb pontokra fűzzék az ezen a területen végzett tanulmányaik során, ami segítheti őket otthon és a munkahelyen hatékonyabb kapcsolattartásban másokkal. A konfliktusmegoldó készségek és a közösségi politika ismerete is hozzájárul mind az otthoni élet, mind a szakmai előmenetel előmozdításához.

   Az ehhez a mértékhez kapcsolódó költségek attól függően változnak, attól függően, hogy a hallgató milyen intézményt választ. Célszerű a diákok számára, hogy tanulmányozzák a kurzusok költségeit a különböző egyetemeken és a befogadó országokban, mielőtt végleges döntést hoznának arról, hogy hol járhatnak.

   Mivel ez egy ilyen változatos tanulmányi terület, az az oka, hogy a szakképzést végző hallgatók a munkaerőpiacra való belépéskor számos foglalkoztatási lehetőséggel találkozhatnak. Termékmenedzser, adatkutató és vállalkozó minden pozíciót betöltő ilyen fokozat érdemes megfontolni. A diplomások a szociális munka, a reklám, a tanítás, a jog, az újságírás és a műsorszolgáltatás, a banki és pénzügyek, a politika és a számvitel terén is jogosultak.

   Az online tanfolyamok, a nemzetközi tanulási tapasztalatok és a hagyományos helyi osztályok minden lehetőség a modern hallgatók számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.