Keystone logo

25 Bachelor Programok ban ben Festés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Művészettudományok
 • Képzőművészet
 • Festés
Szakirányok
 • Művészettudományok (25)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Festés

  Megszerezte a Bachelor in Painting ideális lehetőség azok számára, akik szeretnének tanulni számos különböző nézetek körül a festészet. Részesülő tanulók diplomát festészet válhat virágzó és jól tartani művészek egy sor átváltható szaktudás. Miután a diákok diplomát a Bachelor in Painting, hogy hol találnak munkát a földeken a szobrászat, fotó és rajz.

  Mi a Bachelor in Painting? Ez a fokozat továbbtanulási, hogy felkészítsen a tudás lényegét, mint a bemutató és kiállítás, a társadalmi szerepvállalás, az együttműködés, és a portfólió értékelést. A hallgatók megtanulják az alapvető építőkövei a festészet, mint például a festés, a kapcsolódó kémiai színes anyagok vásznak és egyéb anyagokat. Egyének tud dolgozni pályára, hogy fokozza a kreativitást, és ösztönzi kifejezése ötletek, érzelmek, és a belső látomások.

  Számos okok miatt választották szerezni diplomát a festészetben. A program megtanítja számos készségek, mint a grafikai tervezés, festészet, szobrászat, sokszorosított grafika, a digitális képalkotás, és interaktív design. Továbbá, a bachelor ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy fejlesszék a szellemi és kreatív képességek siker követelménye a globális design és a művészet közösségek.

  A költség függően eltérő az iskola, és a program hossza között mozog egy és három év. Lényeges, hogy kellően vizsgálja a tanulmányok, hogy a program által kínált illeszkedik a céljait.

  Diplomások nagy kereslet számos pozíciót, így a múzeumi kurátorok, galéria tulajdonosok, levéltárosok, művészettörténészek és könyvtárosok közösségi művészeti igazgató, támogatások szakemberek, műkritikusok, és a művészet értékbecslők. A hallgatók készségek fejlesztése szükséges kérdésekkel kapcsolatos önkifejezés, helyreállítása, és a replikáció.

  Számos nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a program a különböző egyetemeken. Online tanfolyamok ideális választás azok számára, akik távoli térségekben élnek szerte a világon kevés hozzáférést a létesítmény. Internet-alapú lehetőségeket is gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.