Keystone logo

18 Bachelor Programok ban ben Fenntartható üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Fenntarthatóság tanulmányok
 • Fenntartható gazdasági tanulmányok
 • Fenntartható üzlet
Szakirányok
 • Fenntarthatóság tanulmányok (18)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Fenntartható üzlet

  Általában négyéves oklevéllel, az alapképzés fokozata 3-7 évig tarthat. Ennek a fokozatnak a megszerzése lehetővé teszi a diplomások számára, hogy karriert nyerjenek új szakmákban, amelyek magasabb fizetési lehetőséggel rendelkezhetnek, több lehetőséggel a felfelé irányuló mozgáshoz. A programok számos tanulmányi területen rendelkezésre állnak.

  Mi az alapkép a fenntartható üzleti életben? Azok a diákok, akik érdeklődnek az egészséges és biztonságos közösségek előmozdításával az üzleti vállalkozások révén, érdeklődhetnek a program folytatásától. Az osztályok olyan tipikus üzleti témák körül foroghatnak, mint a kommunikáció, a marketing, a menedzsment és a számvitel. Emellett a diákok megtudják az ökológiai és a társadalmi intelligencia és a fenntarthatósági modelleket. Kémiai, biológiai és egyéb tudományokat is tanulhatnak, hogy jobban megértsék az üzleti környezetet.

  A fenntartható üzleti tevékenységben szerzett képzettség magában foglalja az innovációt, a problémamegoldást és a kritikai gondolkodást. Ezek a készségek profitorientáltan és személyesen is segíthetik a hallgatókat.

  A program kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni, például a költségeket és a tanulmányok hosszát. A tandíj költségeire vonatkozó részletek az iskolák közvetlen kapcsolatával érhetők el. A hallgatók elvárják, hogy három-hét évig töltsék be a diplomát, attól függően, hogy a program követelményeit.

  A fenntartható üzleti végzettség felkészíti a diákokat arra, hogy új üzleti perspektívába lépjenek a hosszú távú jövedelmezőség és a környezeti hatások terén. A munkakörök közé tartoznak a humánerőforrás-menedzser, a fenntarthatósági tanácsadó, a gyártási menedzser, a fenntarthatósági pénzügyi szakember, a projekt koordinátora, a stratégiai igazgató, az üzleti intelligencia szakember és az üzletfejlesztési szakember. Ezek a munkák nagyon jövedelmezőek lehetnek, és akár felfelé irányuló mozgásokat is lehetővé tehetnek.

  Sok lehetőség van ott azok számára, akik érdeklődnek az alapképzés megszerzéséhez a fenntartható üzleti életben, beleértve az éjszakai és az online osztályokat. A programok helyi és nemzetközi szinten is megtalálhatók, és részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben is elérhetők. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő programot, keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.