Keystone logo

6 Bachelor Programok ban ben Fejlesztéstervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Ingatlanközvetítés
 • Fejlesztéstervezés
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (6)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Fejlesztéstervezés

  A főiskolai diplomát egy tanulmányi program, amely lehetővé teszi a diákok, hogy elérjék jelentős személyi és szakmai fejlődés egy adott területen. A legtöbb program három-négy évig tartó, felszerelése a hallgatók keresnek egy jól lekerekített oktatás.

  Mi a Bachelor Development Planning? A legtöbb várostervezés bachelor 's szakok járnak tanfolyam a társadalomtudományok, a politika, az etika, és a városi ügyek. Megismerik az aktuális gazdasági kérdések, a politikai eljárások, a fenntarthatóság, valamint a lakossági és kereskedelmi körzeti korlátozások. Különleges képzési témakörök lehetnek a környezeti szempontokat, a közösségi információs projektek és a globalizáció, a költségvetés a városi növekedés, elemzése a városi politika, és a földhasználat és a fejlődés. Az alanyok a hallgatók milyen módon az eszközöket a politológia, tervezés, politikai elemzés, és a gazdaság is befolyásolható, hogy befolyásolja jelentős környezeti és társadalmi kérdések, az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt.

  Diákok megszerezte a diplomát szerezni számos készség, hogy előnyös a személyes és szakmai életüket. Például, megtanulják, szervezés, a kommunikáció, a problémamegoldás és a döntéshozatal készségek előmozdítása hatékony és igazságos globális változások.

  Program költségei között ingadozik, intézmények, attól függően, hogy a hely, az egyetem és a tanulási idő hossza. A diákok vizsgálja meg a lehetőségeket, hogy a program megfelel a céljaik és karrier célok.

  Kereseti egyetemi diplomát fejlesztéstervezésbe nyithat ajtót, hogy pályára a különböző területeken és tudományágakban az állami és a magánszektorban. Néhány ilyen munkahelyek lehetnek építőmérnök, épület földmérő, közösségi fejlesztési vezető, tájépítész és közszolgálati rendszergazda. A program azt is nyújthat alapot a diákok készülő diplomás munka tervezés, a jog, a városi tervezés, és a közrendet.

  Megállapítás ideje, hogy olyan célokat megszerezte a felsőfokú végzettségűek egyszerűbb a rugalmasságot és kényelmet online programok. Internet-alapú tanfolyam lehetővé teszi a diákok, hogy beiratkozik bárhol az egész világon. További információért keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.