Keystone logo

46 Bachelor Programok ban ben Fejlesztési tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Társadalomtudományok
 • Fejlesztési tanulmányok
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (46)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Fejlesztési tanulmányok

  A középiskolai végzettség megszerzése után, ha növelni szeretné a munkalehetőségeit, fontolóra veheti az alapképzési programba való beiratkozást. Ez a fokozat olyan speciális ismereteket és munkahelyi készségeket biztosít, amelyek gyakran vonzóbbá teszik a diplomásokat a munkáltatók számára. A főiskolai diploma is felkészíti a diákokat, hogy továbbtanuljanak a mester vagy a PhD szinten.

  Mi az alapkép a fejlesztési tanulmányokban? Ez a diplomamunka a diákokat tanítja a gazdasági növekedés összetettségeiről a társadalmakban. Ez egy multidiszciplináris program, amely olyan kurzusokat kínál, mint az antropológia, a szociológia, a világföldrajz, a nemek és a fejlődés, valamint a mikroökonómia. Egyes intézményekben kiválaszthatja a világ földrajzi területét, amelyre összpontosítani kíván. Gyakori, hogy befejezi a programot egy nagy kutatási projekten.

  Egy Bachelor in Development Studies programban sok diák megszerezte az erős irányítási és kommunikációs készségeket. Ők is jobb tárgyalóként válhatnak, képesek megérteni a bonyolult kérdéseket. Ezek a készségek rendkívül értékesek az élet minden területén.

  Mielőtt beiratkozna egy Bachelor in Development Studies programba, győződjön meg arról, hogy megértette a költségeket. Minden iskola saját tandíjjal és díjakkal rendelkezik, és számos tényező befolyásolja a költségeket. Alaposan tanulmányozza az opcióit.

  A diplomás végzettséggel rendelkező fejlettségi tanulmányok során készen áll arra, hogy a karrierjük széles skáláján dolgozhasson. Az Ön döntései között szerepelhet a nemzetközi projektigazgató, a támogatási író, az akadémiai kutató, a kormányzati segélyprogramok fejlesztője vagy a civil szervezet tisztje. Lehet, hogy programkoordinátor vagy kapcsolattartó az olyan külföldi irodákkal rendelkező kormányok számára, mint a nagykövetségek vagy katonai létesítmények.

  A Bachelor in Development Studies programot számos intézmény kínálja. Figyelembe kell venni mind a helyi iskolákat, mind a külföldi lehetőségeket. Kezdje el ma. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.