Keystone logo

102 Bachelor Programok ban ben Földtani tudományok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Természettudományok
 • Földtani tudományok
Szakirányok
 • Természettudományok (102)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Földtani tudományok

  Megszerezte a Bachelor Earth Science ideális lehetőséget az egyének, akik igénylik a széles háttér a karrier a tudomány, az oktatás, illetve a közigazgatás, amely foglalkozik a föld és a környezeti tudomány kérdéseket. Részesülő tanulók diplomát földtudomány válhat sikeres és tiszteletben tartják a sor átváltható szaktudás.

  Mi a Bachelor Earth Science? Ez a fokozat továbbtanulási, hogy felkészítsen alapjait a meteorológia, a geológia, csillagászat és oceanográfiai. A program célja, hogy kihívást jelent, és szigorú, hogy mind a szélessége és mélysége ismeretek földi rendszerek és folyamatok. Magánszemélyek dolgozni, hogy alkalmazzák földtudományi üldözés a környezeti problémákra, problémák és megoldások.

  Számos oka választotta, hogy egy Bachelor in Earth Science természetesen. A program megtanítja számos készségek, mint például a geológiai azonosítási technikák és módszerek.Magában foglalja a tanfolyam a fizika, a kémia és a matematika. Ráadásul egy főiskolai diplomát ezen a területen lehetővé teszi az egyének, hogy fejlesszék a szellemi képességek szükségesek a sikerhez a földtudomány.

  A költség függően eltérő az iskola, és a program hossza között mozog egy és három év. Lényeges, hogy kellően vizsgálja a program, hogy ez illik a céljait.

  Van egy nagy a kereslet a diplomások kereseti mértékével. Lehet munkát találni, mint a matematika és a természettudományok nevelők. A egyedszám folytatni fejlett fok, és végül állást a különböző felsőoktatási beállításokat. Sokan arra használják, hogy mennyire követni karriert, mint oktatási tanácsadók és képzési szakemberek. A hallgatók készségek fejlesztése szükséges kérdésekkel kapcsolatos globális földi tudomány.

  Számos nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző egyetemeken.Online tanfolyamok ideális választás azok számára, akik távoli térségekben élnek szerte a világon kevés hozzáférést a létesítmény. Internet-alapú lehetőségeket is gondoskodik az egyének, akik igénylik a rugalmas ütemezés. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.