Keystone logo

14 Bachelor Programok ban ben Földtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Természettudományok
  • Földtani tudományok
  • Földtudomány
Szakirányok
  • Természettudományok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Földtudomány

Sok egyén dönt, hogy vizsgálja meg egy Bachelor Geoscience. Az ilyen mértékű ölel szigorú képzés geológia szerkezetéből és a Föld történetét, a ásványok és kőzetek, a természeti katasztrófák és a környezetre.

Mi a Bachelor Geoscience? Az ilyen mértékű hangsúly a diákok, akik tervezik, hogy folytassák pályafutásukat erőforrás geológiai és környezetvédelmi kérdések. Elsődleges céljai között szerepel a tanulás alapjait geológia, mérnöki, geofizika, hidrológiai és környezeti tudományok. Ez a program nagy hangsúlyt fektet az elméleti geológia-alapú analitikai problémamegoldó módszerek, technikák és készségek. Ez készíti fel, hogy legyen engedéllyel professzionális geológusok, magán tanácsadók nyersanyag-kitermelő iparágak, illetve további posztgraduális tanulmányaikat a földön, vagy a környezeti tudományok. E mélyreható program lehetővé teszi a diákok, hogy fokozzák a tapasztalatok földtudományi területen dolgozunk globálisan szakemberek, oktatók és társaik.

Ezek a programok és tanulmányok előnyös azok számára, akik a haladást a karrierjük, és tanulj a magasabb iskolai végzettségűek. A tanfolyamok változhat, de center elsősorban a strukturális hidrogeológia, Geokémiai és Kőzettani. Magában foglalja a tanfolyam fizika, földrajzi információs rendszerek, ökológia, evolúciós biológia, a kémia és a matematika.

Intézmények az egész világon, és szerte az országban változó költségek tanulmányaikat. Akit érdekel a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot különösen főiskolák mintegy tandíjat, regisztráció költségeit, valamint arról, hogy a program megfelel a kitűzött célokat.

Földtudományi diplomások nagy az igény és a kiváló karrierlehetőségeket. Az egyik ilyen terület a ásványkincsek feltárása és a bányászat. A végzős is működik energiaforrások a szén és a kőolaj ipar. Ezen felül, akkor lehet dolgozni, mint a környezeti tanácsadók tudományos szervezetek, kormányzati szervek, a felsőoktatási intézmények és múzeumok.Sok geológusok keresni, és fedezze fel a természeti erőforrásokat, mint a kőolaj, a talajvíz, a fémek és ásványok. Mások szorosan együttműködik a környezetvédelmi tudósok megőrzése és tisztítsák meg a környezetet.

Érdekel az egyének meg kell tenniük a szükséges lépéseket megvalósításába fokú fizikai aktivitással. A kiterjedt adatbázis ideális kiindulópontja a diákok kezdik felfedezni választásukat, mind földrajzilag, mind oktatási szempontból. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.