Keystone logo

139 Bachelor Programok ban ben Földrajztudományok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Természettudományok
 • Földrajztudományok
Szakirányok
 • Természettudományok (139)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Földrajztudományok

  A főiskolai diploma egy három- vagy négyéves program, amely a középiskola elvégzését követi. Lehetővé teszi egy diák számára, hogy az érdeklődésre számot tartó területeken folytasson oktatást és értékesíthető készségeket szerezzen. Ezért növeli a jól fizető állások lehetőségeit. Ez is egy lépcsőfok lehet a mester fokozatot.

  Mi az a Bachelor in Geographic Sciences? A földrajz a Föld tanulmányozása, beleértve az embereket, akik rajta élnek, a környezetet és a természeti adottságokat, mint a földformák és az éghajlat. A földrajzi tudományok diákja a térképészetben, a statisztikákban, a világrégiókban és a földi környezetekben vehet részt. Az osztályok további tudományos laboratóriumokkal rendelkezhetnek, amelyek gyakorlati tapasztalatot nyújtanak. A legtöbb intézménynek szüksége van egy felsővezető-projektre, amely tükrözi a hallgató által végzett kutatásokat.

  A földrajztudományi alapképzést végző hallgatók gyakran kapnak készségeket a térképek leolvasásában, az adatfeldolgozásban és a szervezetben. Mindezek a készségek hasznosak a mindennapi élet hatékony kezeléséhez.

  Minden intézmény, amely a földrajzi tudományok alapképzését nyújtja, saját tandíjat és díjakat kap. A költségek az iskola helyétől, a szükséges kreditek számától, a részmunkaidős vagy a teljes munkaidős beiratkozástól és más tényezőktől függően változnak. A diákoknak alaposan fel kell mérniük a kiadásokat a regisztráció előtt.

  A Bachelor in Geographic Sciences program sikeres diplomások munkát találhatnak a köz- vagy a magánszektorban. Lehetséges karrierek közé tartoznak a térképészek, a földrajztudósok, a növekedési tervezők, a vadon élő állatok gazdája, a parkosító vagy a tanár. A geográfusok az önkormányzatok fejlesztési ügynökeivé válhatnak. Vannak egyetemi és főiskolai pozíciók is, mint professzor vagy kutató. Számos katonai intézmény felvesz földrajzot, katonákként vagy civilekként.

  Lehetőség van mind a helyszínen, mind a külföldön egy földrajzi ismeretek elsajátításához. Az online programok nagyszerűek azok számára, akik rugalmasabb ütemezést igényelnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.