Keystone logo

1 Bachelor Programok ban ben Végrehajtó pénzügy 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Végrehajtó programok
 • Végrehajtó pénzügy
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Végrehajtó pénzügy

  Az alapképzési szak képviseli a legmagasabb szintű egyetemi diploma vagy tanúsítvány felajánlott a legtöbb területen. Ez általában vett két oka van: vagy a tanuló törekszik a karrier terén, és szeretné, hogy adja meg az átfogó háttér ismerete terén történetének és tudásbázis, vagy a hallgató kíván kiegészíteni egy egyetemi diplomát részeként nagyobb törekvés egy diplomát.

  Mi a Bachelor Executive Pénzügyi? Ez egy egyetemi program kifejezetten, hogy irányítsák a diákok, akik be kívánnak lépni az üzleti világ vezetői szerepek biztosítva számukra a pénzügyi ismeretek célja, hogy maximalizálják a képességét, hogy a hang ítéletek irányítani cégek felé maximális jövedelmezőségét. Ez jellemzően 4-5 éves nappali tagozatos képzés befejezéséhez, és ez magában foglalja mind az általános üzleti tanfolyamok, mint a menedzsment és a speciális kurzusok pénzügyek szemszögéből dolgozó vezetők.

  Az előnyök megszerezte a Bachelor ügyvezető pénzügyminiszter jobban felkészülés pénzügyi döntéshozatal vállalati szinten, és több speciális képzés vezetés és a vezetői szerepeket, mint az egyik találná egy általános üzleti diplomát.

  Költségei olyan mértékben változik egy kicsit attól függően, hogy az intézmény elhelyezkedése és felépítése, de általában azok egyeznek a részvétel az iskola más programok számára. Consult leendő iskolák alapvető tandíjat profilok további információkért.

  Diákok, akik szerezni Bachelor Executive Pénzügyi általában a munka a vállalati pozíciók belépő munkaerő vezetői szerepben vagy a szerepek tervezték mentor egy felé egy esetleges végrehajtó elhelyezést. Ők is dolgoznak tanácsadói pozíciót, mely kívül betekintést cégek útmutatásra van szüksége a pénzügyeiket.

  Online egyetemi szakok vezetői finanszírozás széles körben elérhető az azonos iskolákat az ülésbe épített alternatívákat.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.