Keystone logo

1 Bachelor Programok ban ben Üzleti tanulmányok Nemzetközi vállalkozás Európai üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Nemzetközi vállalkozás
  • Európai üzlet
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programok ban ben Üzleti tanulmányok Nemzetközi vállalkozás Európai üzlet

A főiskolai diplomát gyakran a standard való belépés számos különböző foglalkoztatási helyzetek. Ez egyben az első lépés részvétel egyetemi programok. A legtöbb esetben az ilyen mértékű szükséges mintegy négy éves munkát, és összesen 120 félév kredit. Sok a tanfolyamok belül alapképzésben esik égisze alatt az általános oktatás, míg a fennmaradó tanfolyamok, hogy egy közelebbi pillantást a tantárgyak szükséges választott pályának.

&nbsp

Mi a Bachelor in European Business? Az európai üzleti program egy jól lekerekített tanulmány az üzleti az európai összefüggésben. A hallgatók általában ásni témákban, mint az alapvető üzleti menedzsment, gazdasági jog, nemzetközi üzleti, európai intézmények, globális forrásokból, a nemzetközi logisztikai, és bizonyos esetekben egy második nyelvet. Ezek a tanfolyamok célja, hogy felkészítse a hallgatók interaktív és innovatív üzleti készségek megfelelő európai üzleti gyakorlat.

&nbsp

Néhány alapképzési szakok ezen a területen tud nyújtani egy részlege időt töltött a különböző országokban. Szakmai és egyéb szakmai gyakorlat lehetőségeket kínálnak számos különböző iskolákban. Amint az általános osztályok befejeződtek, a diákok ebben a programban van némi rugalmasságra, hogy azok kezdenek élesíteni tudásukat egy adott üzletág. Érettségi, ezek a diákok is ki vannak téve a fontos üzleti kapcsolatok révén oktatók és más szakemberek.

&nbsp

A költségeket a részt egy ilyen program változhat az egyik iskolából a másikba. Ez különösen akkor igaz, ha az iskolák országhatárokon átnyúló hasonlítjuk össze. A pontos tandíj és díj információk, a leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az iskolák a választását.

&nbsp

Diplomások gyakran tanult, és talán dolgozott, egy pár különböző országokban, és volt kitéve több nyelven.Ez teszi a diplomások lehetőséget nyújtanak versenyképes munkalehetőséget. A szakmai képesítések, hogy ismerik-e el több országban, diplomások találnak munkát a globális vállalatok és cégek szerte a világon. Sok diplomás kifejezetten keresik pozíciókat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a nemzetközi mobilitásban. Munkakörök lehetnek személyzeti vezetője, projekt menedzser, junior tanácsadó és könyvvizsgáló asszisztensként.

&nbsp

Ha érdekli ez a tankönyv, vessen egy pillantást a lehetőségek a műsorújságot. Az iskolák felsorolt ​​ólom formája az Ön kényelmét. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.