Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Alapdiplomák  (Bachelor) ban ben Európai üzlet 2023

1 Bachelor Programok ban ben Európai üzlet 2023

overview

A főiskolai diplomát gyakran a standard való belépés számos különböző foglalkoztatási helyzetek. Ez egyben az első lépés részvétel egyetemi programok. A legtöbb esetben az ilyen mértékű szükséges mintegy négy éves munkát, és összesen 120 félév kredit. Sok a tanfolyamok belül alapképzésben esik égisze alatt az általános oktatás, míg a fennmaradó tanfolyamok, hogy egy közelebbi pillantást a tantárgyak szükséges választott pályának.

&nbsp

Mi a Bachelor in European Business? Az európai üzleti program egy jól lekerekített tanulmány az üzleti az európai összefüggésben. A hallgatók általában ásni témákban, mint az alapvető üzleti menedzsment, gazdasági jog, nemzetközi üzleti, európai intézmények, globális forrásokból, a nemzetközi logisztikai, és bizonyos esetekben egy második nyelvet. Ezek a tanfolyamok célja, hogy felkészítse a hallgatók interaktív és innovatív üzleti készségek megfelelő európai üzleti gyakorlat.

&nbsp

Néhány alapképzési szakok ezen a területen tud nyújtani egy részlege időt töltött a különböző országokban. Szakmai és egyéb szakmai gyakorlat lehetőségeket kínálnak számos különböző iskolákban. Amint az általános osztályok befejeződtek, a diákok ebben a programban van némi rugalmasságra, hogy azok kezdenek élesíteni tudásukat egy adott üzletág. Érettségi, ezek a diákok is ki vannak téve a fontos üzleti kapcsolatok révén oktatók és más szakemberek.

&nbsp

A költségeket a részt egy ilyen program változhat az egyik iskolából a másikba. Ez különösen akkor igaz, ha az iskolák országhatárokon átnyúló hasonlítjuk össze. A pontos tandíj és díj információk, a leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az iskolák a választását.

&nbsp

Diplomások gyakran tanult, és talán dolgozott, egy pár különböző országokban, és volt kitéve több nyelven.Ez teszi a diplomások lehetőséget nyújtanak versenyképes munkalehetőséget. A szakmai képesítések, hogy ismerik-e el több országban, diplomások találnak munkát a globális vállalatok és cégek szerte a világon. Sok diplomás kifejezetten keresik pozíciókat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a nemzetközi mobilitásban. Munkakörök lehetnek személyzeti vezetője, projekt menedzser, junior tanácsadó és könyvvizsgáló asszisztensként.

&nbsp

Ha érdekli ez a tankönyv, vessen egy pillantást a lehetőségek a műsorújságot. Az iskolák felsorolt ​​ólom formája az Ön kényelmét. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

read_more

filters

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Nemzetközi vállalkozás
  • Európai üzlet
fields_of_study
  • Üzleti tanulmányok (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format