Keystone logo

29 Bachelor Programok ban ben Erdészet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Élettudomány
  • Agrártudomány
  • Erdészet
Szakirányok
  • Élettudomány (29)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Erdészet

A főiskolai diplomát általában a középiskolai befejezés vagy a GED befejezése után folytatják. A diákok különböző területeken tudják fejleszteni a tudásukat, és három-öt évig olyan mértékben szerezhetnek diplomát, amely egy teljesítő karrierhez vezethet.

Mi az alapkutatás az erdészeti tudományokban? Ez a program azok számára készült, akik mélyebb megértést akarnak az erdő és növény megőrzéséről. Bár minden egyes program sajátos tantervében változik, a diákok jellemzően tanulnak az állati és növényi életről, az erdőgazdálkodásról és a tervezésről, a megőrzésről és az ökológiáról. Közös kurzusok közé tartoznak a zoológia, a geológia, a talajtudomány, az entomológia és az ökoszisztémák. Az osztálytermi előadásokkal és megbeszélésekkel együtt a diákok gyakran tapasztalatot szereznek a laboratóriumi munkák, a terepjáratok és a szakmai gyakorlatok révén.

Mivel az erdők összetett ökoszisztémák, a diákok, akik ezt a diplomát szerezték, analitikus készségeket szerezhetnek a kérdések megválaszolásához. Kutatási készségeket is fejleszthetnek, és azok, akik tanulmányozzák a menedzsment oldalt, javíthatják a vezetői és kommunikációs képességeket, amelyek hasznosak a karrier fejlesztéséhez.

Amikor eldönti, hogy mely iskolába jár, a diákoknak nem csak a tandíjat kell figyelembe venniük, hanem a programhoz kapcsolódó költségeket és a megélhetési költségeket is. Azok, akik egy költségvetésben szeretnék választani egy iskolát, közel vagy online osztályok. Egyes intézmények kölcsönöket, ösztöndíjakat vagy egyéb pénzügyi támogatást is nyújthatnak a pénzügyekhez.

Számos munkaadó keresi az erdészeti tudományok által kínált készségeket. Karrier lehet kormányzati szervekkel, egyetemekkel, magánvállalkozásokkal, tanácsadó cégekkel és nonprofit szervezetekkel. A professzionális címek közé tartoznak a botanikusok, biológusok, kutatók, entomológusok, ökológusok vagy professzorok. Más állások lehetnek erdőgazdálkodók, természetvédelmi, erdészeti közgazdászok, biosbiztonsági szakemberek, faelérés, szakpolitikai elemző, fafeldolgozó, földtulajdonos, környezetvédelmi tanácsadó és erdőtervező.

Az online adatbázisunk számos lehetőséget kínál az erdészeti tudományok programjaihoz nemzeti és nemzetközi iskolákban. Gyorsan keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.