Keystone logo

127 Bachelor Programok ban ben Emberi erőforrás menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás menedzsment
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (127)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Emberi erőforrás menedzsment

A főiskolai diploma egy egyetemi diploma elérhető az egyetemek a világ minden tájáról. Általában a főiskolai fokozatokat úgy tervezik, hogy a felvételtől számított négy éven belül befejeződjenek, de a programtól függően rövidebb vagy hosszabb is lehet.

Mi az alapképzés az emberi erőforrás menedzsmentben? Az emberi erőforrás menedzsment a humán tőke tanulmányozása, irányítása és fejlesztése. A tanulók megvizsgálják az összes méretben és típusú szervezetben alkalmazott irányítási rendszereket, miközben értékelik a gyengeségek területeit és azonosítják a fejlesztési potenciált. A professzionális vezetői és felvételi készségek elsajátításán túlmenően a diákok tanulmányaik nagy részét a mai munka világát jellemző jogi és etikai tájra fordítják. A programok általában nagy hangsúlyt fektetnek a munkavállalók irányítására, és kiegészítõ tanulmányokat nyújtanak a pénzügyi és operatív irányításban.

A hallgatók ezzel a főiskolai végzettség gyakran nagyon szervezett, képzett kezelése a munkavállalói előnyök, és rendkívül ügyes a navigációs szövetségi szabályozás. Nemcsak, hogy ezek a készségek sok iparágban lehetőséget nyújtanak, de segíthetik a személyes kapcsolatok fejlődését a hallgatói poise, dicsőség és konfliktuskezelés növelésével.

A főiskolai végzettség költsége a diákok között változó, és több változótól függ. A leendő iskola munkaerő-felvételi irodáival való kapcsolat kiküszöbölheti a bizonytalanság nagy részét, és megadhatja a diákoknak az egyénre szabott információkat.

Az emberi erőforrások minden iparág és szervezet létfontosságú részét képezik, következésképpen az ezzel a fokozattal rendelkező diákok a világ bármely pontján találhatnak lehetőségeket. Amikor nem dolgoznak az emberi erőforrások területén, a diplomások képesek felajánlani szolgáltatásaikat a képzésre, a szervezeti működésre és az üzleti fejlődésre. Az emberi erőforrás menedzserek és az igazgatók közös álláspontok, míg más munkakörök közé tartoznak a képzési fejlesztők, toborzók, munkaügyi vezetők, bérszámfejtési szakemberek, humánerőforrás-asszisztensek és az igazgatási koordinátorok.

Néhány, ha nem mindegyik, a humán erőforrás menedzsment alapképzését online lehet befejezni, lehetővé téve a tanulók számára, hogy karrierjüket folytassák és családi életüket fenntartsák, miközben fokozatot szereztek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.