Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Emberi erőforrás fejlesztés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Ügyviteli tanulmányok
  • Humán erőforrások
  • Emberi erőforrás fejlesztés
Szakirányok
  • Ügyviteli tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Emberi erőforrás fejlesztés

A főiskolai diplomát egy robusztus egyetemi diplomát, hogy egyet jelöl sikeresen befejezte a program az oktatás célja, hogy a hallgatók az alapvető megértése a területen. Ez a megértés magában módszerei építési ismeretek, történelem, és a jelenlegi szakmai legjobb gyakorlatokat. A legtöbb egyetemi programok célja, hogy 4-5 év alatt fejezik be.

Mi a Bachelor Emberi Erőforrás Fejlesztési? Ez egy speciális formája az emberi erőforrások mértékben, hogy különös figyelmet fordít a munkavállalók képzés, utánpótlás tervezés, mentorálás, coaching, és más módszerek megerősítése a cég fejlesztése révén, illetve a munkaerő készségfejlesztés. Ez a specializálódás úgy hangsúlyt le a hagyományos HR szerepek, mint a konfliktuskezelés és a felvételi, amely segít felkészíteni a hallgatókat, akik a vágy képzési és mentorálási szerepek alaposabban, mint az általános programokat csinál.

Az előnyök megszerezte a Bachelor Emberi Erőforrás Fejlesztési könnyen belátható. A speciális tanfolyam és tanácsadás a program célja, hogy segítse a hallgatók elérjék céljaikat. A tanfolyam biztosítja, hogy minden diplomás van egy átfogó oktatási mentorálás és coaching gyakorlatokat.

A költségek egy Bachelor Emberi Erőforrás Fejlesztési eltérnek egy kicsit egyik helyről a másikra, de a kedvező árú más fok. Általában ezek a költségek megfelelnek az egyetem alapvető egyetemi tandíj árak.

Diákok, akik folytatni fok humánerőforrás-fejlesztés általában választani, hogy közvetlenül a vállalatok HR szerepek, amelyek középpontjában a mentorálás és tanítás, mint például a képzés és a szakmai fejlesztési programok. Azt is talál nagy sikert cégek szakosodott az e szolgáltatásokat nyújtó vállalatok, mint egy külső gyártó, beleértve a személyzeti és PEO cégek.

Szakon az emberi erőforrás fejlesztése áll rendelkezésre a különböző egyetemek, és mint sok programok területén az üzleti, a legtöbb iskola kínál a tanfolyamok ezen a területen keresztül az online tanulási modulok, mint alternatívát a hagyományos tantermi tapasztalat. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.