Keystone logo

12 Bachelor Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Kereskedelem
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Üzleti tanulmányok Kereskedelem

A főiskolai diplomát kapnak a hallgatók, akik a tanfolyam főiskolán vagy egyetemen egy egyetemi programra. A program tipikusan nappali tagozatos képzés négy éve, és a befejezése 120 félév kredit. Az ilyen mértékű képviselheti az első egy utat egyetemre. Azt is fel lehetne használni, mint egy bejárat egy sikeres karrier.

Azzal, hogy alapvető ismereteket, magánszemélyek is csoda, "Mi a Bachelor in Sales?" Ez a program gyakran összpontosít a készségek és ismeretek szükségesek, hogy meggyőzzék a fogyasztókat az értéket a termékek vagy szolgáltatások. A kurzusok gyakorlati, technikai és elméleti módszerek kezelésének aktuális értékesítési problémák. Tárgyak lehetnek marketing elmélet, a technológia használata és a digitális média értékesítési etika, és a fogyasztói kapcsolatok. A program kiterjedhet bizonyos módszereit befolyásoló társadalmi változások és a különböző módszerek üzletvitel.

A tanulmány az értékesítés az egyének számára alapítványok fejlesztéséhez szükséges legmodernebb technikákat és erős módszertant. Ezek a diákok használhatják a készségek fejlesztését tervezés, a logisztika, a fogyasztói pszichológia, és a tárgyalások. Egyéb előnyök Az oktatók és szakemberek szakértelemmel a sok arcát az értékesítési ágazat.

Az ára tandíj és díjak kapcsolatos látogatottsága ebben a programban nagyon eltérő lehet az egyik iskolából a másikba. Ez különösen igaz a különböző országok iskolái. Érdeklődő egyéni vegyék fel a kapcsolatot az iskolák közvetlenül a konkrét információkra.

Munkalehetőségek közé tartoznak azok a címek, mint a Sales Development képviselő, Fulfillment specialista, Sales Leader, és a reklám értékesítési szakember. Ezek a pozíciók állnak rendelkezésre a magán- és állami szervezeteknek.Biztosítók, pénzügyi szolgáltatások ügynökségek, a gyártás és a gyógyszeripari vállalkozások, és a technológiai ipar minden szükség a szolgáltatás értékesítési képviselők.

Ha érdekli a tanulás többet ezt a diplomát, nézd meg a lehetőségeket a listát alább. Használja a vezetést formában, hogy minél több információt. Először is, keressük meg a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.