Keystone logo

1 Bachelor Programok ban ben Divat PR 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Divat
 • Divat PR
Szakirányok
 • Divat (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Popular study format

   Popular education type

   Bachelor Programok ban ben Divat PR

   A Bachelor in Fashion PR a diákok, akik érdeklődnek a nagy divat és public relations, amelyek kombinálva, lefordítani, hogy elősegítse a divat márka, vagy márka segítségével a különböző kreatív marketing üzletekben. Számos lehetőséget az ilyen programban hazai és nemzetközi.

   Mi a Bachelor in Fashion PR? Programok a gyakorlati tanfolyam divat merchandising és marketing a hands-on gyakorlat az iparban. Tipikus első évben kurzusokat a program magában foglalja bevezetés a PR és média belül a divatipar, bevezetés a tervezés és a kultúra, és a divat illusztráció digitális kommunikáció. Upperclass tanfolyamok lehetnek styling, branding, és kreatív marketing. A program gyakran csúcspontja egy sor nagyon egyéni projektek, egy szakmai, és a portfolió fejlesztését.

   Ennek költsége a program változik intézmény és helyszín, és a tanfolyam jellemzően 3-4 év alatt lehet elvégezni.Fontos, hogy a leendő hallgatók a kutatás az iskola alaposan ellenőrizze, hogy a program által kínált illeszkedik a céljaikat.

   Sok diák választja a Bachelor in Fashion PR elsősorban azért, mert szeretnének dolgozni, a kreatív és dinamikus terület. Miután az ilyen mértékű szilárd alapot biztosít az ipar elvek és a Segue a divat világába, amely közismerten nehéz betörni.

   Pályakezdő a Bachelor in Fashion PR biztosította a foglalkoztatás terén a divat újságírás, vásárlás, kiskereskedelem terén, és a divat marketing. Divatházak tartsa ezt a fajta diplomát nagyra. Vannak számtalan pozíciót a divattervezés ipar, hogy egy diák töltse fel ilyen mértékű alatt ő övet, leginkább PR menedzser vagy marketing menedzsere. Röviden, akkor az irányító a hírnevét a designer, design ház vagy a márka.

   Osztályok lehet venni akár teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben, ha dolgoznak ilyen mértékű.Ha zsonglőr részmunkaidő, online kurzusok lehet egy jó lehetőség. Kivéve a szakmai, sok egyetem kínál a legtöbb az osztályokat egy távoli-learning modul. Megtalálni a megfelelő iskolát az Ön számára, keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.