Keystone logo

17 Bachelor Programok ban ben Diplomácia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Diplomácia
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (17)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Diplomácia

A főiskolai diplomát egy három-négy éves alapképzés hogy a legtöbb hallgató beiratkozik, amikor először kezdenek a felsőoktatás. Az ilyen mértékű Állhat önállóan, vagy szolgálhat a előfeltétele a mester vagy doktori fokozatot. A pontos követelményeit a diplomát függ az iskola és a programot, de általában kapunk kombinációja révén classwork, vizsgák és független tanulmány.

&nbsp

Érdemes lehet tudni, mi van a Bachelor Diplomácia? Sok összetett csínját-bínját a diplomáciai kapcsolatok. A fő hangsúly a diploma a konfliktuskezelés kormányzati szinten. Programok levonni a mix különböző tudományágak, beleértve a határon kulturális tanulmányok, bölcsészettudományi, jogi, pszichológiai, kommunikációs és szociológiai, hogy a diákok a szükséges eszközöket, hogy tárgyalásokat folytasson, és a konfliktusok megoldása, miközben minden szempontból figyelembe.

&nbsp

A Bachelor Diplomácia egy nagyon konkrét diplomát, amely megtanítja egyedülálló skill meg. Ezek a különleges képességek nem feltétlenül találhatók meg más kombinációs fok, ami ilyen mértékű a must-volna bárki érdekelt lesz a mezőre.

&nbsp

Az ára a Bachelor Diplomácia függ a program a diákok döntést hoz. A mértéke általában úgy négy év alatt fejezik be, így a teljes tandíjat kell kiszámítani.

&nbsp

A munkahelyek társított Bachelor Diplomácia elsősorban a szövetségi kormány, dolgozó diplomaták. Vannak azonban olyan sok munkahely áll rendelkezésre az állami és helyi szinten, valamint többek között a rendőrség tárgyaló, szociális munkás és a büntetés-végrehajtási tiszt. Néhány diák is dönt, hogy dolgozni magán iparágak, mint a humán erőforrás menedzser, vagy egy független tanácsadó szakosodott konfliktuskezelés.

&nbsp

Kapok egy főiskolai diplomát az online lehetővé teszi a diákok tanulni az iskolában a választásuk nem számít, hol található. Kap diplomát a kényelem a saját otthonában, még akkor is, ha a választott iskola szerte a világon. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.