Keystone logo

130 Bachelor Programok ban ben Digitális média 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Újságírás és tömegkommunikáció
 • Média
 • Digitális média
Szakirányok
 • Újságírás és tömegkommunikáció (130)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Digitális média

  Egyének, akik szeretnék folytatni az oktatás középiskola után általában keresik a diplomát. Az ilyen mértékű általában úgy négy év alatt lehet elvégezni, bár lefedő 120 félév kredit néha tenni három éven belül. A főiskolai diplomát gyakran használják a alapot a további vizsgálatok, illetve egy lépcsőfok a szakmai beállításokat.

  Mi a Bachelor Digitális Média? A diákok a digitális média általában megtanulják, hogy hozzon létre és szövegek, grafikák, hangfájlok és videó digitalizálása megtörtént a számítógépekben és annak érdekében, hogy továbbítja a fájlokat az interneten keresztül. Az osztályok összpontosítani hozzátéve vizuális hatás, interaktív média, sound design, digitális média elmélet, és a kreatív vezető folyamatok sikeres digitális tartalmat. A diákok kapnak lehetőséget, hogy működjön együtt a szoftver és hardver használják a médiaipar és megtanulják alkalmazni ismeretek és készségek ötletes projektek.

  A diákok ebben a főiskolai tanulmányok átveheti a megértését az elektronika, a digitális média technológia, és a fejlesztés a grafika, videofelvétel, és egyéb multimédiás előadások. Ezzel a megértés, akkor ezután hajlandó elfogadni a foglalkoztatás szempontjából a hálás és gazdag kreatív környezetet. Néhány diák kap lehetőséget, hogy teljes egy szakmai részeként az oktatási útra.

  Az ára programban résztvevő változik az egyik iskolából a másikba. Ez különösen igaz, mivel az iskolák található számos különböző részein a világ. A leendő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot az iskolák az általuk választott, hogy meghatározzák a legjobb pénzügyi fit.

  Vannak különböző munkahelyeket vehetik igénybe, akik egy teljes mértékben a digitális média. Ezek köre a digitális újságírás, marketing, layout tervezés, projekt menedzsment, web fejlesztés, szerkesztés és sokszorosítás, és az értékesítés.A négy éves mértéke, diplomások vannak készülve belépő szintű pozíciók, ahol további expozíciót digitális média technológia hozzáférést fejlettebb felelősséget. Főiskolai digitális média, diplomások készek együttműködni a kreatív projektek zajlanak a gyorsan változó világban a kereskedelem.

  Felülvizsgálja a rendelkezésre álló számos iskolában a listát alább. Töltse ki rövid átfutási formájában további információkért. Ehhez keressük meg a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.