Keystone logo

122 Bachelor Programok ban ben Design 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Design tanulmányok
 • Design
Szakirányok
 • Design tanulmányok (122)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Design

   Bachelor fokozatok, mint más fokozatok, szakosodhatnak a típus és a fegyelem. A leggyakoribb típusok a Bachelor of Arts és a Bachelor of Science.

   Mi a Bachelor Design Studies-ben? Számos területen, mint a divattervezés, a vizuális tervezés és a terméktervezés, a tervezői tanulmányok interdiszciplináris jellegű, alkalmazott-művészet típusú program, amely sok lehetőséget kínál a diákok számára. Az általuk kiválasztott területeken a diákok jellemzően fordítanak fél vagy több tanfolyam terhelés a tanulási technikák, szerzett gyakorlati készségek és tapasztalatok szükségesek, hogy belépjen az egyik a számos iparág-specifikus tervezési tudományok. Az elméleti tanfolyamok, mint pl. A történelem és a tervezés elemzése, a diák akadémiai fókuszának másik részét képezik, a fennmaradó részek jellemzően a projektalapú munkákra vonatkoznak.

   A tervezési tanulmányok megkövetelik a diákoktól, hogy dolgozzanak ki olyan készségek sokaságát, amelyek meg tudják változtatni a pályázatokat a verseny ellen. Jellemző készségek közé tartozik a részletesebb, részletgazdag gondolkodás, a képességek elemzése és kezelése a tervezési gyengeségek, és az iparág szempontjából releváns szoftver készségek.

   A költségek és a tantervek a különböző egyetemek között változhatnak, és számos tényező befolyásolhatja, például az egyetemi helyszín és a teljes hitelórák száma. A leendő hallgatókat arra ösztönzik, hogy az egyetemekkel kapcsolatba lépjenek pénzügyi információkkal az alkalmazás előtt.

   A diplomások számára közös szakmai pozíciók közé tartozik a grafikusok, ipari tervezők, terméktervezők, divattervezők és így tovább. Egyetlen szakterületen szakosodott diákok közvetlenül találhatnak munkát saját iparágaikban, míg az általánosabb háttérrel rendelkezők beilleszkedhetnek művészeti oktatók, művészeti koordinátorok és vezetői szintű marketingszakemberek számára. A design cégek, a szoftvercégek és az online kiskereskedők közös karrier-célpontot jelentenek a nehezebb technikai készségekkel rendelkező diákok számára, míg a múzeumok, oktatási intézmények és stúdiók inkább művészileg orientált diplomások számára kedvelik őket.

   A szilárd internetkapcsolattal és a munkahelyi etikával megegyező, sok diák online és saját tempójában végezheti el a Bachelor of Design Studies programot. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.