Keystone logo

200 Bachelor Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Kiberbiztonság
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (200)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság

A Bachelor Cyber ​​Security program megtanítja a diákokat, hogy azonosítani számítógépes rendszer sebezhető, felismeri a digitális kizsákmányolás és elkerülhető vagy orvosolható károkat. Diplomások készek elhárítani számítógépes támadások és biztonsági intézkedéseire számos beállítást, mely magában foglalja a számítógépes rendszerek és érzékeny adatokat.

Mi a Bachelor Cyber ​​Security? Ez egyetemi diploma felkészíti a tanulókat megelőzése, felderítése és javítási számítógépes biztonsági rések kihasználását. Hackerek végre számítógépes támadások elérni vagy manipulálni az érzékeny információkat tárolja a szervezet adatbázisok. A program résztvevői egy erős tudásbázis a hálózati biztonság, kriptográfia, alkalmazások biztonság, az e-kereskedelem és a web biztonság, adatbázis-kezelés és biztonságos hardver rendszerek tervezése. Ezek az eszközök lehetővé teszik a diákok, hogy hozzon létre védett számítógépes rendszerek vállalatok, kórházak, kormányzati hivatalok és katonai bázisok.Diplomások a készségeket, hogy a rendszer sebezhető, míg építészeti megoldások, hogy megakadályozzák a rosszindulatú támadások és a törvényszéki ismeretek mutatni, ahol támadások történtek, és az ő eredete.

Hallgatók részesülhetnek kitettség további speciális biztonsági tantárgyak információs rendszerek és hardver mellett az alapvető számítógép-tudomány és a rendszer adminisztrációs tanfolyamok. A résztvevők megtalálják ezt a speciális skill meg, hogy előnyös lehet találni karrierlehetőségek hálózati, e-kereskedelem, érzékeny állami vagy katonai programok és még sok más rangos technológiai pozíciók.

Ez a bachelor szak tart általában három vagy négy évig. Azonban az idő és a tandíj árak függ az egyéni program alapelvei. Egyének érdekeltek a cyber biztonsági fokozatot lehet a kutatás minden intézmény többet megtudni a program időtartama és a képzési költségeit.

Program diplomások széles körű karrierlehetőségek.Pozíciók, melyek a speciális ismereteket szerzett a számítógépes biztonsági programok közé tartozik a hálózati biztonsági mérnökök, a rendszer elemzők, a rendszer biztonságát tanácsadók, adatbázis-biztonsági adminisztrátorok és szoftver építészek. Specialized titkosírás és a digitális jogok szakmai álláspontok is rendelkezésre állnak a diplomások. Ezeket a pozíciókat megtalálható az állami és a magánszektor, a meglévő vállalati környezetben, valamint a nemzeti, állami és helyi szervek.

Egyének érdekeltek a kiberbiztonság megtalálja a megfelelő intézményt, hogy folytassák mértékben kereshet a kiterjedt adatbázis iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.