Keystone logo

3 Bachelor Programok ban ben Borászati üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
  • Borászati üzlet
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programok ban ben Borászati üzlet

A főiskolai egy egyetemi diplomát, amely felkészíti a tanulókat a karrier a választott szakon. Egy program gyakran összpontosít általános bölcsész témák, valamint egyes osztályokat szabott, hogy a diákok készen áll a jövőben munkát.

Mi a Bachelor Wine Business? Ez a program célja a diákok, akik a vállalkozói szellem, és szeretne bekapcsolódni a bor üzlet. Minden program változhat, de osztályok gyakran tartalmaznak olyan keverék, borban és gasztronómiai tanulmány és üzleti koncepciók. A diákok meg fogja vizsgálni a bor ágazat, és megtanulják alkalmazni készségeket, mint például a kommunikáció, pénzügyi menedzsment, merchandising, termelés, marketing és vezetői. Számos program felajánlja szakmai lehetőségeket annak érdekében, hogy gyakorolni tudásukat a valós világban.

Diákok, akik folytatni diplomát bor üzlet, sokat tanulnak az üzleti és menedzsment, amely előnyös mind a szakmai és személyes életét.Ismerkedés a bor is kiteszi őket, hogy különböző területeken a világ, amely lehetővé teszi számukra, hogy utazás és egyre kulturálisan sokszínű.

A tandíj és díjak kapcsolódó megszerezte a bor üzleti mértékben változhat az egyik intézményből a másikba. Számos nemzetközi iskolák, melyek ezt a programot, és a költségek függnek a helyét az iskola, a program időtartamát, és szakmai díjakat.

Hallgatókat a főiskolai diplomát bor üzlet működhet számos különböző kapacitással. Néhány dönthet úgy, hogy működjön együtt adott borászok kiépítésének segítése, a piaci, és eladni a terméket. Mások dönthetnek úgy, hogy a munka a bor és szeszesital elosztó társaságok használni tudásukat a lakossági oldalon. Vállalkozók, akik más képességekkel és tapasztalattal a vendéglátóipari birodalmában akár úgy is dönthetnek, hogy nyissák meg a saját borkereskedés, borozó, vagy étterem.

Ha a bor üzletág az Önt érdeklő, indítsa összehasonlítva az iskolák most.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.