Keystone logo

5 Bachelor Programok ban ben Borászat 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Élelmiszer és ital tanulmányok
 • Ital tanulmányok
 • Borászat
Szakirányok
 • Élelmiszer és ital tanulmányok (5)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Borászat

  Egy szó szempontból, diplomát a kezdeti foka által nyújtott négyéves főiskolai, és előfeltétele a mester vagy doktori fokozatot. Gyakorlatilag elmondható, hogy egy diplomát egy jelentős szakmai eredmény, hogy ez tipikusan az átjáró a magasabb kereseti munkahelyet. A főiskolai diplomát általában lehetővé teszi, hogy adja meg a munkaerő magasabb fizetés szinten, mint amennyit egyébként.

  Mi a Bachelor borászat? Az ilyen mértékű bizonyíték fejlett tudományos ismeretek, az egyedülálló és gyorsan bővülő tanulmány borok. Tanfolyam az ilyen típusú mértékben lefedi az intenzív értékelése bor, mint például javítja érzékszervi értékelés készségek és megtanulják, hogyan kell pontosan a bor kémiai összetételét. Borászati ​​programok közé tartozik a tudományos és analitikus komponens, beleértve tanfolyamok, a mezőgazdasági tudomány és a bor mikrobiológiai. Ez a tanfolyam általában tartalmazza az intenzív laboratóriumi idő és a terepmunka.Bár ez változó, négy évvel a tipikus időt vesz igénybe, hogy a teljes borászati ​​programot.

  Diákok, akik keresnek mértéke részesülnek automatikus igazolást szakértelem alkalmazása során az ipari szektorban. Továbbá, aki olyan diplomát is lehet értékes plusz, amikor a tárgyalási alap fizetni.

  Pontosan mennyi ideig fog tartani, és mennyibe fog kerülni, hogy keresni egy borászatban mértékben függ az iskola típusától és a program. Wise diákok eljussanak leendő iskolák megerősíteni a maguk számára.

  Számos izgalmas pályára, hogy a főiskolai borászatban elkészítheti egyet. Legnyilvánvalóbb étterem szerepet, többek között, hogy a sommelier. Vállalkozói diákok használhatják a mértéke az alapját induló saját, boros nehéz étterem, míg más diákok szeretnék kombinálni ezt mértékben a vizsgálatok szőlőtermesztés és végül folytatja birtokló és üzemeltető borászat.

  A robbanás online kurzusok tette folytat mértékben könnyebb, mint valaha. Ahhoz, hogy az utazás megkezdése, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.