Keystone logo

40 Bachelor Programok ban ben Biztosítás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Biztosítás
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (40)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Biztosítás

   Megszerezte a Bachelor in Insurance kiváló lehetőséget az egyének, akik szeretnének felkészülni a dinamikus karrier a biztosítási tevékenység. Ez egy vonzó út a tanulás a különböző típusú biztosítások, a különböző munkakörökben az iparágban elérhető, és készül a nemzeti engedélyeztetést vizsgák. Szerzettek diplomát biztosítási válhat szakemberek a kockázatkezelési és biztosítási szektor, a kormányzati szervek és non-profit szervezetek.

   Mi a Bachelor biztosítás? Az ilyen mértékű felvértezi a hallgatók alapvető ismereteket a siker, mint például, hogy miként kockázatok kezeléséről és finanszírozásának az üzleti világban. Tanulmányok középpontjában a az élet- és egészségbiztosítás, személyi biztosítás, kereskedelmi, biztosítási törvény és a kockázatkezelés. Program résztvevői azt is megtudjuk, segítik az egyéneket és a vállalkozásokat a kockázatok kezelése ellen, nagy veszteséget és az előre látható problémák.

   Vannak gazdag oka magánszemélyek dönt, hogy folytatja a Bachelor diplomát Insurance. Például a program megtanítja a különböző készségek, mint például az analitikus gondolkodás, mennyiségi elemzés, csapatépítés és innovatív problémamegoldás. A diákok előre feltárása alapelvek és stratégiák kezelésére minden szempontból a biztosítási ágazat.

   Program ára változik attól függően, hogy az intézmény, és a mértéke rendszerint három-négy év alatt fejezik be. Magánszemélyek kell alaposan tanulmányozzák az iskolákat, hogy győződjön meg arról, hogy a program illeszkedik a céljaikat.

   Pályakezdő ez a program iránti kereslet egyre versenyképesebb pályára a biztosítási ágazat, és válhat statisztikusok, ügynökök és üzletkötők, vállalati kockázati menedzserek, ingatlan tervezők, szakterületi képviselők és a biztosítási csalás nyomozók. Egyéb lehetőségek közé tartozik a munkahelyteremtést, követelések állítók, elvesztése elleni szerek, deviza kereskedők, aláírók, és kockázatkezelők.Diákok fejlesztése nagy betekintést, mi kell ahhoz, hogy legyen egy biztosítási szakember összpontosítva dedikált elvei etika és társadalmi felelősség.

   Számos nemzetközi lehetőségeket a program létezik a legkülönbözőbb egyetemek. Online osztályok ideális megoldás, akik távoli térségekben élnek szerte a világon. Web-alapú alternatívák ellát a diákok, akik igénylik a rugalmas ütemezés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.