Keystone logo

35 Bachelor Programok ban ben Építészeti tudományok Belsőépítészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Építészeti tudományok
 • Belsőépítészet
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (35)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Építészeti tudományok Belsőépítészet

  A bachelor fokozatot jelent egy elkötelezettség és a szakértelem szint egy területen. Meg tudja előmozdítani egy meglévő karrierjét vagy létrehozni egy sima kezdetet valaki belépő mezőbe. Az alapképzés megszerzése megnyitja az akadémia világát, vagy önmagában is vége.

  Mi az a Bachelor Interior Architecture? Ez egy olyan program, amely a struktúrák belső terének kialakítására és irányítására koncentrál. Van némi átfedés a belsőépítészettel, de a hangsúly az építészetre és az épületre vonatkozik, ahelyett, hogy a dekorációra alkalmaznák. Hátterek, bútorok és festékszínek a belsőépítészet alá esnek, de a belsőépítészet inkább a szobák tervezésével foglalkozik, mint például az ajtó elhelyezése. A belsőépítészi fokozat magában foglalhatja a történelmi épületek megóvásának tanulmányozását és a régi épületek frissítését a biztonsági kódok betartása érdekében. A diákok megtanulják az elméletet és a gyakorlatot, mögött egy épület építése az emberek szükségleteinek kielégítésére, a bölcsesség használatával és a biztonsági előírások betartásával.

  A diákok általában megtanulják, hogyan tervezzék meg a terem elrendezését, és ismerkedjenek meg az épületekkel kapcsolatos jogi kódokkal, amelyek hasznosak az építészet karrierjében. A határidők betartása az épület építésének együttmüködésének köszönhetöen kiemelt feladat.

  A belsőépítészet alapképzésének költsége a kiválasztott egyetemtől függ. Általában ez a fok négy évet igényel, ezért fontolja meg a program hossza a tandíj kiszámításakor.

  A belsõ építészmérnöki diploma megszerzi a diplomások számára azt a szeget, amire szükségük van ahhoz, hogy karriert kezdjenek a területen. A munka lehet városi építész, aki a közintézményekre koncentrál. Az építészmérnökök igényelhetik a belsőépítészek szakosodott munkáját. Történelmi társadalmak és más szervezetek gyakran keresik a diplomások ezt a programot, mint épület restauráció építészek.

  Sok egyetem, mind állami, mind privát, ezt a szakot kínálja. Az online programok segítik a más kötelezettségek ütemezését. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.