Keystone logo

22 Bachelor Programok ban ben Befektetés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Befektetés
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (22)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Befektetés

  A főiskolai diplomát a hallgatók, akik legalább 120 félév hitel óra munka saját egyetemi programra. Az ilyen mértékű gyakran biztosít belépést kívánatos szakmai álláspontok. Ez gyakran megköveteli egyetemi programok előtt a diákok nyernek felvételt. Az ilyen mértékű lehet tekinteni a ugródeszkaként, hogy a jövőbeni lehetőségeket.

  &nbsp

  Mi a Bachelor Befektetési? Ez az egyedülálló egyetemi programot kínál közvetlen középpontjában a szükséges készségeket, hogy sikeresen részt vegyenek a befektetési ágazat. Amellett, hogy kiterjed az általános oktatási tanfolyamok, tantárgyak lehetnek kommunikáció, számítógép használat és alkalmazások a matematika az üzleti, a szociológia, a programozás, a kritikai gondolkodás és a kutatás, a kulturális tanulmányok, politika, gazdasági jog, nemzetközi gazdaságtan, valamint a mikro- és makroökonómia.

  &nbsp

  Pályakezdő program jól ismerik a tőkepiacokon, a fedezeti alapok, portfólió és pénzkezelési. Azokat az ismereteket, az általuk kifejlesztett több mint a tanulmányok, ezek a diákok készek arra, hogy előre a versenyképes ipar. A diákok gyakran adják a holisztikus megközelítés felé pénzügyek általános tanulmányok a hangsúlyt a befektetési ahogy haladnak a programon keresztül.

  &nbsp

  A kapcsolódó költségek beiratkozott ebben alapképzés nagyon eltérő lehet az egyik iskolából a másikba. Ez különösen akkor igaz, ha az iskolák országhatárokon átnyúló hasonlítjuk össze. Kapcsolat iskolák egyénileg, ha konkrét számok.

  &nbsp

  Diplomások kell találni rengeteg lehetőséget kínál a foglalkoztatás magáncégek, marketing és tanácsadó irodák, közigazgatási hivatalok, és nemzetközi szervezetek. Ők is dolgozhatnak magáncégek vagy nyilvános csoportnak.Néhány diplomások találnak munkát a bankokkal és oktatási intézményekben. Munka címek tartalmazhatják befektetési elemzője, pénzügyi tanácsadó, befektetési tanácsadó, pénzkezelő, bankár és remisier.

  &nbsp

  Azok számára, akik szeretnének részt venni a világ beruházások is vessünk egy pillantást az oktatási kilátásait segítségével a program listát. A rövid átfutási formában van az Ön kényelmét. Ha abban a reményben, hogy csatlakozzanak ehhez versenyképes és izgalmas karrier, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.