Keystone logo

41 Bachelor Programok ban ben Bank és pénzügy 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Bank és pénzügy
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (41)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Bank és pénzügy

  A legtöbb ember szeretné, hogy okos döntéseket, amikor a pénzügyeiket. Vannak bizonyos elvek, amelyek segítenek irányítani az embereket felé smart beruházási és pénzügyi gyakorlatokat. Megszerezte a Bachelor in Finance and Banking segítségével jobban megérteni, hogyan pénzügyi intézmények munkáját, és hogyan kell menteni a pénzt okosan.

  Mi a Bachelor in Finance and Banking? Ez a program középpontjában a tanulás, hogyan bankok és más pénzügyi intézmények futni. Ha együtt más általános oktatási követelmények a tanulási intézmény, az ilyen típusú főiskolai diplomát körülbelül négy év alatt lehet elvégezni. Amellett, hogy az általános tanfolyamok, kurzusok nagy összpontosítani banki alapelvek hitel, ügyvezető befektetések, befektetési szabályok, valamint a pénzügyi szolgáltatások elveket. Sok tanfolyam lehet teljesen online elérhető távoktatásban részt vevők.

  Mit jelent a smart finanszírozási és banki gyakorlatok egy jó ötlet, csak a mindenki.Előnyök megszerezte a főiskolai diplomát pénzügy és banki közé tartozik, hogy képes megérteni a saját pénzügyeit jobb, valamint a képesség, hogy segítsen másoknak, hogy megalapozott döntéseket illetően megtakarítás és a befektetés.

  Az ára kereső, mint egy főiskolai diplomát függ, ahol azt tervezi, hogy iskolába. Költségek is különböznek attól függően, hogy részt vegyen az osztályokra az egyetemen, vagy az interneten. Hogy megtudd a felmerülő költségek az Ön pénzügyi és banki programot, a kutatás az iskola, amelyet választott alaposan.

  Diplomások, akik keresnek egy Bachelor in Finance and Banking lehet találni sok különböző pozíciókat a számukra elérhető a pénzügyi szektor, különösen akkor, ha a terv a folytat nagyobb mértékben. Az ilyen karrier lehetőségek között: vállalati pénzügyek, bankigazgató, kockázatkezelő, üzleti menedzser, értékesítési, kereskedelmi, portfolió, a fúziók, felvásárlások és így tovább.

  Jelentkezés a pénzügyi és banki program olyan egyszerű, mint megy a website az iskola és a kérelmet benyújtani az interneten. Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.