Keystone logo

180 Bachelor Programok ban ben Büntetőjog 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Jogi tanulmányok
 • Büntetőjog
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (180)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Büntetőjog

  Megszerezte a Bachelor in Criminal Justice kiváló lehetőség a diákok számára, hogy megszerezzék a szilárd alapot a büntető igazságszolgáltatási rendszer. Egyének tanulnak készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a következő lépés a karrierjük.

  Mi a Bachelor in Criminal Justice? A diplomát büntető igazságszolgáltatás ötvözi a hagyományos tanulmány a kriminológia és a bűnözői magatartás, modern és praktikus készségek, mint a kriminalisztika, a bűnözés feltérképezése és a jelentés írás. Ez felvértezi a hallgatók alapvető ismereteket a siker, mint a megértés biztonsági, cybercrimes, menedzsment, intézményi egészségügyi és humán szolgáltatások. Tanulmányok középpontjában a fejlődő készségek lesz hatékony vezető koncentrálva, a jelenlegi trendek, amelyek befolyásolják a büntető igazságszolgáltatás területén. Program résztvevői azt is megtudjuk, a fiatalkorúak igazságszolgáltatási rendszerének, az etika, a rendőri eljárások, jogi, pénzügyi, sokszínűség és a politikai adminisztráció.

  Vannak gazdag oka az egyének választhatnak, hogy keresni egy Bachelor in Criminal Justice.Például, a program bemutatja a különböző készségek célja, hogy hasznos modern technikákat. A diákok előre feltárása az ügyészség eljárást, statisztikai elemzés, kutatási módszerek és a határok biztonsága.

  Program ára változik attól függően, hogy az intézmény, és a mértéke rendszerint három-négy év alatt fejezik be. Magánszemélyek kell alaposan tanulmányozzák az iskolákat, hogy győződjön meg arról, hogy a program illeszkedik a céljaikat.

  Számos szakmai életút vannak a diplomások a program. Azok találják magukat iránti kereslet egyre versenyképesebb pályára a belbiztonság, a közbiztonság, a korrekciók és a bűnüldözés. Egyéb lehetőségek közé tartozik munkahelyek katasztrófaelhárítás, esettanulmányok, tanácsadás, ügyintézés, próbaidő és a parole. Diákok fejlesztése betekintést megoldására modern bűnügyi igazságszolgáltatási kérdésekkel, mint például az öregedési rab lakosság és a drámai növekedés a foglyok száma, összpontosítva a dedikált etikai rendszert.

  Számos nemzetközi lehetőségeket a program létezik a legkülönbözőbb egyetemek. Online osztályok ideális megoldás, akik távoli térségekben élnek szerte a világon. Web-alapú alternatívák ellát a diákok, akik igénylik a rugalmas ütemezés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.