Keystone logo

28 Bachelor Programok ban ben Bányamérnök 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Általános mérnöki tanulmány
 • Bányamérnök
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (28)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Bányamérnök

  A főiskolai olyan tudományos szak által kínált főiskolák és egyetemek, amelyek jellemzően körülbelül három-négy éves nappali tagozatos oktatást kap. Megszerezte a négy éves mértéke gyakran a diákok a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy belépjen a munkaerő vagy továbbra is az oktatás és folytatja a mester fokozatot.

  Mi a Bachelor Bányamérnöki? Ez az oktatási program bemutatja a program résztvevői, hogyan kell megtervezni és létrehozni bányák, amelyek fizikailag biztonságos, valamint a környezetileg felelős. A diákok megtanulják, hogyan kell használni a matematikai, műszaki és tudományos megoldani a meglévő problémákat, és segít megelőzni a jövőbeli problémákat, és ők is vizsgálja az enyém szellőzés, a rock fragmentáció, földmérési és anyagmozgató segíteni bányák végre biztonságosan és csúcsteljesítményt.

  Fogadása főiskolai diplomát bányamérnöki lehet nagyon előnyös tudósok.Képesek juthat a speciális oktatás tekintetében geológia, termodinamika, és a bányászat, és ők is tudják, hogy javítsák a készségek a kritikus gondolkodás és az adatok elemzése. Ez segít, hogy a diákok rengeteg tudás, hogy tudják használni a pályaválasztás.

  Az ára keresni egy Bachelor Bányamérnöki függhet a helyét az iskola, az időtartam a tudományos program, és mennyi időt vesz igénybe egy tudós, hogy teljes mértékben az ő. Mivel a költségek változhatnak, a diákok arra ösztönzik, hogy beszélni a potenciális iskolákban kapni tájékoztatást költség várakozásokat.

  Azok, akik végzős főiskolai diplomát bányamérnöki gyakran elő, hogy adja meg a munkaerő, mint az enyém, és az enyém szereplők vezetők. A diákok is képes megtalálni pályára a bányában tervezés, bányászati, az enyém termék marketing, vagy a vállalati menedzsment és bányászati ​​tanácsadás.Kereseti egyetemi diplomát is lehetővé teszi a diákok a lehetőséget, hogy visszatérjen az iskolába, és keresni a diplomáját egy kapcsolódó területen, ha úgy döntenek.

  A földrajzi hely már nem tényező folytat az oktatás, az iskolákat hez távoli iskoláztatás segítségével távoktatás osztályok. A kezdéshez a képzés rögtön, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.