Keystone logo

55 Bachelor Programok ban ben Számítógépes animáció 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Művészettudományok
 • Animáció
 • Számítógépes animáció
Szakirányok
 • Művészettudományok (55)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Számítógépes animáció

  Sokan beleszeretett animációs amikor gyerekek voltak, és végrehajtani, hogy a szerelem egész felnőtt életét. Ma, animáció talált számos új helyszínen, beleértve a videojátékokat, az oktatási rendszerek és a saját kiadású filmeket. Egyesek szeretnék fordulni, hogy a szeretet az animáció egy karrier. A főiskolai diplomát animációs ad azoknak az embereknek, egy él a versenyképes animációs iparban.

  Mi a Bachelor animáció? Az ilyen mértékű általában magában foglalja mind a klasszikus és a számítógépes animációs technika. Azt tanítja a diákokat, hogy "az élet illúzióját" a tanfolyamok mesemondás, prezentáció, és a karakter fejlesztés. Tanfolyamok terjed rajz és összetétele, kulcs keretezés, és a számítógép motion capture.

  A legtöbb animációs projekt rövid ütemterv és a szűkös költségvetést. Projekt menedzserek akar animátorok, akik jönnek a projekt és a földre fut.A Bachelor animáció azt mutatja, hogy a potenciális munkavállaló hozott az idő, hogy megtanulják saját kézműves, és jól ismeri az ipari szabvány módszerek és eszközök. Ezen kívül, sok diplomás, hogy egy stabil oktatási alapozó szabadít rájuk koncentrálni a művészi kifejezés.

  Költségei a program eltérőek intézményenként. Diákok számíthat arra, hogy fizetni tandíjat és laboratóriumi díjakat. Távoli diákok kell egy laptop és nagy sebességű internet-kapcsolat. Az animációs programok általában tart három-öt év.

  Sok diplomás munka egy nagy stúdió. Új bérlő gyakran szakosodott egyik aspektusa animáció. A hagyományos animációs projektek, az újonnan érkezők gyakran teljes in-kockák között, amíg nem lett elég tapasztalt ahhoz, hogy meghatározzák a karakterek és gyártása a fő kereteket magukat.Számítógépes animátorok gyakran specializálódott vagy karakter létrehozása (mesh generáció), animációs kötélzet, kulcs frame animáció, motion capture, textúrázás, vagy utómunka. Egyéb diplomások dolgoznak a média vagy a reklám cégek a különböző feladatokat. A kisebb cégek gyakran lehetővé teszi a munkavállalók, hogy legyen egy jack-of-all-kereskedés az animáció csővezeték.

  Animáció a diákok talál számos intézmény a világ minden tájáról. Ezek a távoli helyeken gyakran teljes oktatási interneten. Keressen a programot alább kapcsolat közvetlenül a felvételi irodában az iskola választott kitöltésével előnyben formában.