Keystone logo

52 Bachelor Programok ban ben Amerikai tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Társadalomtudományok
 • Regionális tanulmányok
 • Amerikai tanulmányok
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (52)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Amerikai tanulmányok

  Az alapképzés alapot nyújt a szakképzett munkaerő megszerzéséhez vagy további szakmai tanulmányok folytatásához. Néhány tanuló évről-évre tanul, mások pedig nyarakat vállalnak, hogy családdal töltsenek időt, vagy szezonális munkát végezzenek.

  Lehet, hogy kíváncsi vagy, mi a Bachelor az amerikai tanulmányokban? A legtöbb ilyen program középpontjában az Egyesült Államok történelmének és kultúrájának megértésén alapuló kutatás-alapú megközelítés áll. A hallgatók általában olyan témákat elemeznek, mint a nyelv, a humán tudományok és a nemzetközi kapcsolatok. A népszerű kultúra, az etnikai kisebbségek és a vallás szintén szerepelhet a tantervben. A programokat különböző helyeken kínálják szerte a világon, de sokan úgy döntenek, hogy egy részét az Egyesült Államok egyetemein tanulják.

  Más országokból érkezők általában nagy mértékben megerősítik az angol nyelvtudását a tanulmányaik során. Az amerikai és a külföldi diákok ugyanúgy kielégítik érdeklődésüket az Egyesült Államok és népének kielégítő megértésével. Az adatgyűjtési és prezentációs technikák a diplomásokat is megkapják a magasan fizető munkalehetőségekhez.

  Minden felsőoktatási intézménynek saját árstruktúrája van. A hallgatóknak felül kell vizsgálniuk a tandíjat és a díjakat, amelyekért a programba való beiratkozás előtt felelősek lesznek. Egyes egyének támogatásra, ösztöndíjra és kölcsönökre jogosultak, hogy segítsék a költségeket.

  Az amerikai tanulmányi diplomások, akik Latin-Amerikában, Európában, Ázsiában vagy Afrikában működő cégeknek dolgoznak, amelyek üzleti tevékenységet folytatnak az Egyesült Államokkal, gyakran előkészültebbek, mint mások a siker érdekében. Az újságírók képesek lesznek jobb munkát végezni a hírek jelentésekor és a történetek közlésével, ha megértik a mai eseményeket a nagyobb kontextusokban. Néhány diplomás diplomáciai és információs tisztviselőket is képes biztosítani.

  Vannak olyan intézmények, amelyek minőségi hagyományos vagy online oktatást kínálnak a világ különböző pontjain. Noha kemény munkát és elkötelezettséget igényel egy főiskolai diploma megszerzéséhez, akkor élvezni fogja a folyamatot, ha olyan nagyszerű szakembert választ Önnek, akit különösen érdekel. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a a lead alakban.