Keystone logo

13 Bachelor Programok ban ben Alkalmazott pénzügy 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Alkalmazott pénzügy
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (13)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Alkalmazott pénzügy

  Azok, akik gyakorlati pénzügyi ismeretek mindig nagy a kereslet a munkaerőpiacon. A diákok, akik érdekeltek a kezelése és elemzése alapok a vállalati környezetben élhetnek megszerzése főiskolai diplomát alkalmazott finanszírozás.

  Amikor a diákok érdeklődnek a tanuló gyakorlati pénzügyi alkalmazások első megtudjuk, ilyen mértékű, az egyik kérdés azt kérdezik gyakran, Mi a Bachelor in Applied Finance? A tanulmányaik során, a diákok abban, hogy egy ilyen mértékű lesz osztályok, amelyek segítik őket szerezni a szakképzést kezeléséhez szükséges alapok és beruházások bankok, különböző pénzügyi piacokon, és a vállalkozások számára. A diákok vehetnek osztályok jelenlegi pénzügyi elmélet, számviteli technikák, pénzügy, és a matematika.

  Míg dolgozik abban a helyzetben, hogy foglalkozik a pénzügyeket nagyon kifizetődő, speciális képzésre van szükség annak érdekében, hogy a munkavállaló boldogulni.Hallgatókat a főiskolai diplomát alkalmazott finanszírozási fog jönni, hogy a szükséges képzés és készségek, hogy szükség van egy jól fizető pozícióban a versenyképes üzleti szektorban.

  Számos különböző tényezők hatását hogy a diákok mennyire fog fizetni szerezni egy főiskolai diplomát alkalmazott finanszírozás. Ezek közé tartozik az intézmény úgy dönt, hogy részt vegyen, hogy az iskolai sajátos tandíj árak, ahol a főiskolai található, és mennyi ideig fog tartani, hogy a teljes mértékben.

  Azok a főiskolai diplomát alkalmazott finanszírozási számíthat dolgozni minden szinte minden iparágban, amely szükség, hogy valaki elemezni és intézhetik pénzügyeiket. A végzős ilyen mértékű lehet dolgozni, mint egy számviteli vagy pénzügyi munkatárs, a lakossági pénzügyi ügyintéző, pénzügyi vezető, a magántőke elemző, vagy bármely más helyzetben, amelyhez sajátos pénzügyi ismeretek.

  Számos lépést a diákok, akik szeretnék folytatni a főiskolai diplomát alkalmazott finanszírozási kell venni, amikor először kezdi keres ebbe mértékben. Ahhoz, hogy a folyamat elindult, keressen rá a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.