Keystone logo

9 Bachelor Programok ban ben Alkalmazott nyelvészet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humán tanulmányok
  • Nyelvészet
  • Alkalmazott nyelvészet
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Alkalmazott nyelvészet

A főiskolai diplomát gyakran az első fokú által keresett felsőoktatásban tanulók, általában elnyerése három-négy év elején a főiskolai karrier. Bár a diplomát általában biztosít elegendő tapasztalatot hogy belépjenek a munkaerőpiacra érettségi után, az is lehetséges, hogy kövessék azt a mester vagy doktori további szakosodott egy adott területen.

&nbsp

Egy kérdés lehet, hogy vajon az, hogy mi a Bachelor Alkalmazott Nyelvészeti? Az ilyen mértékű ölel valós alkalmazásoknál a nyelvészet mint tudomány, és tanítja a diákokat az elmélet a nyelvek és a nyelvtanulás, akik így jobban a tanulók a nyelvet. A legtöbb program foglalkozik a nagy elméletek a nyelvészetben, valamint az új technológiák teszik a tanítás és a tanulás nyelven könnyebbé. Néhány, de nem az összes, intézmények igénylik az ilyen mértékű kell venni együtt a tanulmány a legalább egy idegen nyelvet.

&nbsp

Az egyre inkább globális gazdaság, a nyelvészet szolgál egy híd a különböző kultúrák. Hogy miként lehet tanítani nyelv segít az emberek megtanulják jobban kommunikálni a munkájukban és az oktatás.

&nbsp

A teljes költség a Bachelor Alkalmazott Nyelvészeti attól függ, milyen iskolai úgy dönt, hogy részt vegyen és milyen hosszú a diplomát vesz igénybe. Négy évvel az átlagos eltöltött idő tanul diplomát.

&nbsp

Számos különböző munkákat rendelkezésre hallgatókat a Bachelor Alkalmazott Nyelvészeti. Sok diplomás dönt, hogy a tanítás, akár mint tanár, a második nyelv vagy angolt nem anyanyelvként beszélők. Néhány megválasztott menni nonprofit munkát, míg megint mások dolgoznak fordítók és tolmácsok egy másik nyelvet. A legtöbb elérhető feladatok vannak a magánszektorban, bár egyes kormányzati pozíciók állnak rendelkezésre.

&nbsp

Megszerezte a diplomát online egy nagyszerű módja annak, hogy tanulmányozza a saját ütemezése, igaz otthonról. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.