Keystone logo

20 Bachelor Programok ban ben Akadémiai angol 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nyelvek
 • Angol
 • Akadémiai angol
Szakirányok
 • Nyelvek (20)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Akadémiai angol

  A főiskolai diploma olyan egyetemi program, amelyben a résztvevők megtanulják az alapjait a kiválasztott tanulmányi terület. Míg sokan végzettek, és közvetlenül a munkaerőbe menekülnek, sokan főiskolai végzettséggel rendelkeznek, így mesterképzésben vagy doktori képzésben részesülhetnek.

  Mi az alapképzés az angol nyelvtanulásban? Ez a program a nem angol nyelvű egyének angol és kommunikációs készségeinek fejlesztésére összpontosít. A cél az, hogy a résztvevők képzettségét eléggé megteremtse, hogy kényelmesen és magabiztosan használhassák őket tudományos és szakmai életükben. A program oktatói általában szigorúan angolul tanítják, és az osztályok általában "csak angol nyelvűek" környezetben vannak. A diákok megtanulják megtanítani, hogyan alkalmazzák kritikus gondolkodási készségüket az idegen nyelvi képességek fejlesztésénél, és kérik, hogy működjenek együtt más diákokkal a világ minden tájáról.

  A programban részt vevő egyéneknek lehetőségük van arra, hogy számos értékes képességet vegyenek fel, például a hatékony kommunikációt az írásos és a beszélt angolul. Erős angolul beszélő készségekre van szükség a világ legtöbb szervezete számára. A hallgatók az élethosszig tartó tanuláshoz és az általános nyelvi tudatossághoz is hajlandóak.

  A költsége a főiskolai diploma változik. Mennyire sok a hallgató az oktatásukért fizetni képes, számos tényezőtől függ, beleértve azt is, hogy hol járnak iskolába és a program időtartamára.

  Az adott program hallgatók rendelkeznek olyan készségekkel, amelyeket számos iparágban értékelnek, és ezáltal ideális pozíciókat kínálnak számukra több pozícióra. A hallgatók sikereket érhetnek el az egyetemeken, a kormányzaton vagy az üzleti életben, oktatóként, nemzetközi tudósítóként, újságíróként, szövegíróként, idegen nyelvű tanárokként, információs tisztviselőként, szerkesztőként és kutatóként dolgozva.

  Számos különböző iskola kínál egyetemi angol nyelvtudást. Az online tanfolyamok kényelmes lehetőséget kínálnak a diákoknak, akik forgalmas ütemezéssel rendelkeznek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.