Keystone logo

27 Bachelor Programok ban ben Agronómia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Élettudomány
 • Agrártudomány
 • Agronómia
Szakirányok
 • Élettudomány (27)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Agronómia

  Azok a középiskolai diplomások, akik szeretnék fejleszteni készségeiket és ismereteiket egy adott területen, szeretnék folytatni a főiskolai diplomát. Körülbelül négy év telik el, és az egyetemeken szerte a világon elérhető.

  Mi az a Bachelor in Agronomy? Ez a program azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek a talajokról, növényekről és az őket érintő környezeti tényezőkről. Számos program foglalkozik az agronómiai témák széles skálájával, bár egyesek a diákok számára speciálisabb tanulmányokat kínálnak. Közös kurzusok a diákok magukban foglalhatják a talaj tudomány, a mezőgazdasági kérdések, a szerves kémia, az integrált gyomirtás, a termés és a gyomnövénytan, a növényi táplálkozás és a nemzetközi mezőgazdaság területét. Specifikus tanulmányok olyan területekre összpontosíthatnak, mint a növénynemesítés, a növényi fiziológia és a takarmány-tudományok.

  Azok a hallgatók, akik agronómiai alapképzést szereznek, abban részesülnek, hogy kiváló analitikai készségeket fejleszthetnek ki. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan szervezeti és tervezési készségeket hozzanak létre, amelyek hasznosak az élet minden területén.

  A költségek gyakran nagy figyelmet fordítanak a diákok számára, akik ezt a diplomát szeretnék folytatni. A tandíj és egyéb díjak a program időtartamától, az iskola helyétől és más tényezőktől függően változnak. A nemzetközi lehetőségek és az online programok kutatása segíthet a tanulóknak megfizethető program megtalálásában.

  Az agronómiai diplomával rendelkező diplomások számos iparágban, például a kormányban, a műtrágya-vállalatoknál, a médiában, az erőforrás-gazdálkodási szervezetekben, a növénytenyésztő vállalatoknál, az iskolákban és a kutatóintézetekben karriert kereshetnek. A konkrét munkakörök közé tartoznak a talajvizsgáló technikusok, a terménykutató technikusok, a vetőmag-elemző, a gabona-szakértő, a növénykultúra-tanácsadó, a mezőgazdasági oktató, a víz- és talajvédő és a növénybiztosítási beállító.

  Agronómiai program található helyi vagy nemzetközi iskolákban. Egyesek online is elérhetők lesznek azok számára, akik távolról élnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.