Keystone logo

29 Bachelor Programok ban ben Afrikanisztika 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Társadalomtudományok
 • Regionális tanulmányok
 • Afrikanisztika
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (29)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Afrikanisztika

  A főiskolai diploma elérni egy főiskola vagy egyetem, és szerzett, amikor egy bizonyos tanulmányok befejezése. Az ilyen mértékű lehet használni önmagában, vagy a folyamat részeként megszerezte a mester vagy doktori fokozatot szerzett.

  Mi a Bachelor Afrikai Tanulmányok? Afrikai tanulmányok programok megvizsgálja a történelem, a kultúra és a tapasztalatok az afrikaiak és az emberek az afrikai származású. A legtöbb program lesz egy nagy hangsúly a múlt és a jelen közé a társadalmi, politikai és gazdasági témákról érintő, az afrikai közösség a kontinensen, mind külföldön. Tanfolyam akár témák, mint például az afrikai művészettörténet, gyarmatosítás előtti afrikai történelem és afroamerikai irodalom.

  A Bachelor Afrikai Tanulmányok számos előnye van a globálisan gondolkodó diákok. A sokféle munka, beleértve a nemzetközi lehetőségek válnak elérhetővé, akik teljes mértékben ezt.Az ilyen mértékű lehet előnyös, akik érdeklődnek a megvalósítása a mester vagy doktori fokozatot szerzett.

  A költségek egy Bachelor Afrikai Tanulmányok igen eltérőek lehetnek attól függően, hogy a kapott állami vagy magániskolába. A hosszú idő, a teljes program is befolyásolhatja az árakat. Kapcsolat az intézmény a választás több információt a program költségeit.

  Sok karrier, amelyek potenciálisan megszerezhető egy Bachelor Afrikai Tanulmányok. Kormányzati szervek, a politikai akciócsoportok, PR cégeket és polgárjogi szervezetek valamennyi érdekelt bérbeadása valaki, aki kapott ilyen mértékű. Karrier lehetőségek közé tartozik a marketing vezetői, közösségi szervező, szociális munkás és a közérdekű támogatja. Sok munkahely fog támaszkodni a tudatban, hogy tanult a kultúra és az emberek. Ez a mező egy széles körű foglalkoztatás lehetőségeit, amelyek közül sok lehetőséget nyújtanak haladás és az utazás.

  Jelentkezés egy Bachelor Afrikai Tanulmányok az online lehet tenni néhány egyszerű lépésben. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.