Keystone logo

161 Bachelor Programok ban ben Adattudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Technológiai tanulmányok
 • Adattudomány
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (161)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Adattudomány

  A főiskolai egy négyéves szak által kínált főiskolák és egyetemek a világ minden tájáról. A diákok, akik úgy döntenek, hogy pénzt keres egy egyetemi diploma is találják magukat az út, hogy egy jövedelmező karrier jobb fizetés és a nagyobb szakmai lehetőségeket.

  Mi a Bachelor Data Science? Ez a szak felkészíti a tanulókat a munka a különböző területeken, mivel az adatok a tudomány van szükség az egész világon, hogy segítsen, hogy az áramlás a tudás és az információ könnyebb tanulni, a hozzáférés és használat. Tudósok hogy osztályok a számítógépes és a matematikai programozás, az adatok elemzése, adatbázis rendszerek, szoftverfejlesztés, digitális kommunikáció, és a mesterséges intelligencia, hogy segítsen nekik építeni a készségek és tudásbázis, hogy megtalálhassák a minősített karrier Érettségi után.

  Megszerezte a Bachelor Data Science hasznos lehet a diákok számára, mivel biztosítja az ismerős IT fundamentumok, adatelemzés, valamint a hálózati teremtés és a biztonság a program résztvevői szükség, ugyanakkor biztosítja számukra a lehetőséget, hogy tudásukat irányítása alatt tapasztalt mentorok és tanárok.

  Az ára, hogy folytassa a diplomát az adatok tudományos eltérhetnek az egyes diák, mint a végső költség is függ számos tényezőtől. Akiket érdekel a keresőképesség ilyen mértékű kell vennie a kapcsolatot a leendő iskolák és kérjen aktuális tandíjemelési és egyéb vonatkozó pénzügyi információkat.

  A tudósok, akik keresnek egy Bachelor Data Science gyakran diplomás magasan képzett területeken az információs technológia, adatbázis környezetben, webfejlesztés, és a műszaki írás. A diplomások, ezek a képességek is lefordítani, hogy a karrier, mint egy adat tudós.Az adatok a tudósok feladata a tényeket, statisztikákat, és a számok és alakítja át őket értékes és érthető tájékoztatást a vállalkozások számára, hogy segítsen befolyást ahogy a cég működteti, illetve hogyan érhetünk el a vásárlók. Az adatok a tudósok van szükség, szinte minden avenue az iparosodott világ, a sport és a politika elemzési szociális média.

  Mivel sok iskola kínál online, vagy részmunkaidőben osztályok, diákok lehet keresni a foka oly módon, hogy kényelmes, és nem zavarja a már elfoglalt életet. Ha szeretné, hogy kezdj a diplomát ma, egyszerűen keressen rá a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.