Keystone logo

0 Bachelor Programok ban ben Művészettudományok Animáció 3D Animáció ban ben San Antonio, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Amerikai Egyesült Államok
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Popular education type

Bachelor Programok ban ben Művészettudományok Animáció 3D Animáció

San Antonio egy város nevét Páduai Szent Antal. Több mint 31 felsőoktatási intézmény fogadó több mint 100.000 diák. Arrieson River Színház, azték a folyón, Fiesta Noche del Rio és a film palota a fő látnivalók a városban. "

Előfordult már, hogy azt szeretnéd, ha a legvadabb ötleteidet életre tudnád váltani egy 3D-s világban? Mindig is szeretted volna a művészetet és az animációt használni karriered során? A 3D animációval minden lehetséges.

A 3D-s animációs szakon megtanulja, hogyan lehet szoftverek segítségével valósághű karaktereket és környezeteket létrehozni, és hogyan keltheti életre azokat kulcskép-módosítási technikák segítségével. Megismerheti az animáció alapelveit is, például az időzítést, a térközt, a túlzást és még sok mást. Emellett lehetősége nyílik arra, hogy az iparág más területeibe is belevesszen, mint például a mozgógrafikus tervezés vagy a vizuális effektusok kompozíciója.

A 3D-s animáció diplomája sok ajtót nyithat meg. Legyen 3D-s karakteranimátor, készíthet 3D-s modelleket a játékipar számára, vagy akár webanimációkat is készíthet. Dönthetsz úgy is, hogy filmes és televíziós gyártásban vagy speciális effektusokban dolgozol. Kellő képzettséggel és tapasztalattal akár független animátor vagy rendező is lehet belőled.

Nem számít, hová visz a diplomája, lehetősége lesz kreatívnak lenni és a legmodernebb technológiát használni. Ki tudja? Talán te leszel a következő nagy név a 3D-s animációban.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.