Keystone logo

10 Bachelor Programok ban ben Üzleti mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Üzleti mérnök
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Üzleti mérnök

  A Bachelor in Business Engineering az alapfokú végzettség elérése mesteri az egyik területén. Jellemző, hogy a Bachelor of Science vagy a B.Sc., a Business Engineering lehet, hogy bárhol három-öt év teljessé, és megadja a diákok a szükséges építőelemeket, hogy folytassa a magasabb szintű vagy karrier az üzleti menedzsment.

  Először is, mi a Bachelor in Business Engineering? A B.Sc. a Business Engineering általában három fő programból áll: termelés és szervezet; beszerzés és értékesítés; és szolgáltatások. A termelési és szervezési programban a diákok megtanulják, hogyan növelhetik az üzleti értéket a hatékonyság növelésével. A beszerzési és értékesítési program az adatok elemzése és a fogyasztói magatartás megértése középpontjában áll. Végül a szolgáltatási program külső szolgáltatásokhoz, például fejlesztési projektekhez és szerződéskötéshez kapcsolódik. A diákok megtanulják megérteni, hogyan építhetnek vállalkozásokat az adatok gyűjtése és elemzése révén. A diplomás birtokosoknak matematikára, statisztikára és közgazdaságtanra kell irányulniuk.

  A B.Sc. a Business Engineering a diákokat a tudás, hogyan kell fejleszteni, működtetni és bővíteni az üzleti. Diákok, akik a B.Sc. jogosultak MBA vagy más magasabb fokú végzettségre, valamint magasabb kifizető, irányítási szintű munkahelyekre.

  Az üzleti mérnöki alapképzés költsége nagyban különbözik az iskolától az iskoláig és országonként. Kérjen tanácsot a felvételi irodákkal, hogy megtekinthesse, mi áll rendelkezésre a különböző intézményekben, hogy megtalálja az Ön számára megfelelő illeszkedést.

  Jellemzően az üzleti mérnöki diplomások diplomásokat találnak az elektrotechnika, a számítástechnika, az autóipar, a projektmenedzsment, a repülés és a gépészet területén. Ez a fajta képzési program a hallgatók szervezeti, elemzési, kritikai gondolkodását és matematikai készségeit gyarapíthatja. A diplomás-tulajdonosok jogosultak a kicsi és nagyvállalatok körében dolgozni a világ minden táján.

  Több ezer olyan intézmény működik, amelyek Bachelor Business Engineering-ben kínálnak világszerte, beleértve számos online lehetőséget. Ahhoz, hogy elkezdhesse munkáját a B.Sc.-nél, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.