Keystone logo

9 Bachelor Programok ban ben Üzleti intelligencia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Üzlet
 • Üzleti intelligencia
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (9)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Üzleti intelligencia

  Érdeklődő diákok számítógép-tudomány, elemző és információs rendszerek belüli vállalkozások gyakran dönt, hogy folytatja a Bachelor in Business Intelligence. Ez egyetemi szak biztosít a résztvevők tisztában legyenek a tervezési és irányítási információ-feldolgozó rendszerek az üzleti beállításokat.

  Mi a Bachelor in Business Intelligence? Az üzleti intelligencia mértékű egyesíti fogalmak a számítástechnika, adatkezelési és pénzügyek. A diákok a szak fejlesztésére erős rendszer- és hálózati adminisztráció, programozás és adatbázis ismeretek mellett a tanulás, hogyan ezeken a területeken alkalmazzák az üzleti beállításokat és a pénzügyi tranzakciókat. A résztvevők összpontosítani a technikás pálya, választás alapos tervezés, szoftverfejlesztés, adatbázis-kezelés tanfolyam. Emellett a diákok érdekli többet az üzleti oldalán a programot tud koncentrálni az üzleti elemzés, magas szintű tervezés és finanszírozási koncepciók.Minden diplomás hagyja el a programot egy alapítvány üzleti osztályok és technikai projektmunka alkalmas posztgraduális tanulmányokat vagy karriert elemzése.

  Diákok, akik szeretnének egy jól lekerekített oktatás a technológiai és üzleti haszon egy üzleti intelligencia foka. Az osztályok kínálnak keveréke készségek, hogy sürgősen szükség van a mai vállalati környezetben. Program diplomások ismerik nem csak a számítástechnika és az információs rendszerek, hanem a pénzügyi ágazat fogalmak, és hogyan elemző hasznos lehet az üzleti életben beállításokat.

  A hosszú időt vesz igénybe, hogy befejezze a bachelor diplomát ingadozik, az egyéni program követelményeinek, és a tandíj változik, az intézményekben. Érdeklődő diákok meg kell kérdeznie az egyes intézmények időt és pénzügyi követelményeket.

  Üzleti intelligencia diplomások nagy az igény a legtöbb iparágban.Tudásukat lehet használni a hálózati adminisztráció és információs rendszerek tervezése, adatbázis-kezelés, és a rendszerek elemzése. Szervezetekkel is kell a program diplomások szakértelemmel az üzleti oldala a technológia, ami a kereslet az üzleti elemzők, műszaki dokumentáció szakemberek, tanácsadók, projekt menedzserek és tech vezet. Diákok, akik összpontosítani elemző talál a különböző pozíciókat a feltörekvő területén a nagy adatok elemzők.

  A leendő hallgatók nem írható intézmény az üzleti intelligencia tanfolyam és fókusz, amely illeszkedik az érdekeiket keres a kiterjedt adatbázis iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.