Keystone logo

60 Bachelor Programok ban ben Üzlet és gazdaságtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Közgazdaságtan
 • Üzlet és gazdaságtudomány
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (60)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Üzlet és gazdaságtudomány

  A diplomát üzleti és közgazdasági biztosít a hallgatók ismeretek alapvető elveit közgazdasági és hogyan befolyásolják a nemzetközi pénzügyek, a közpolitikák és az üzleti menedzsment. Diplomások készek a felsőfokú programok vagy karrier az üzleti élet és a pénzügyi ágazat területeken, valamint a kormányzati és nonprofit szervezetek.

  Mi a Bachelor in Business és Gazdaságtudományi? Az egyetemi üzleti és közgazdasági diplomát a hallgatók széles alapra közgazdasági fogalmakat és alkalmazások üzleti és pénzügyi. A diákok megtanulják, hogyan fogalmak a termelés, a kínálat és a fogyasztás befolyásolja a globális üzleti és a kormányzati kapcsolatok és a nemzetközi pénzügyi piacokon, valamint az egyes vállalatok és közösségek. Program résztvevői tanulmány banki, vállalati pénzügyek, befektetési és értékpapír, valamint a gazdasági elemzés. A diákok képesek fókuszálni tanfolyam iránt érdekeiket vagy karrier célok.Tanulmányi területen belül a program magában foglalja ökonometriai, a magántőke és fedezeti alapok beruházások, a nemzetközi pénzügyi és üzleti adminisztráció.

  A diákok részesülhetnek az üzleti és közgazdasági szak sok. Amellett, hogy a tanulás analitikus és minőségi megközelítések a problémák a gazdasági problémák, a résztvevők értsék meg, hogy a gazdasági trendek befolyásolják döntéseinket a cégek.

  A program felépítése és hossza függően eltérő az egyetem, és ennek eredményeként a teljes ára változik, az intézményekben. A legtöbb egyetemi programok megkövetelik 3-4 év tanulmány. Érdekel diákok találják iskolákban, hogy egy világos jövőkép az idő és a tandíjat beruházási egyes programokhoz.

  Diplomások rendelkeznek jelentős tudásbázist és a készségfejlesztés, ami értékes, szinte bármilyen üzleti vagy pénzügyi környezetben.Az üzleti és közgazdasági diplomát értékes banki és pénzügyi, befektetési vállalkozások, az üzleti menedzsment és nemzetközi fejlesztési projekteket. Diplomások is felkészült kormányzati pozíciókba, nonprofit szervezetek, amelyek megkövetelik a gazdasági elemzés és pénzügyi vezetői képességek. Sok diák folytatja ezt egyetemi diploma ahhoz, hogy jogosult a posztgraduális tanulmányi programok a speciális területeken, mint például ökonometriai vagy MBA.

  A diákok megtalálják a megfelelő intézmény által keresett kiterjedt adatbázis iskolák összehasonlítani tanfolyam és területek koncentrációja hogy a karrier célok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.