Keystone logo

4 Bachelor Programok ban ben Üdülési menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Turizmus és vendéglátás
 • Turizmus
 • Üdülési menedzsment
Szakirányok
 • Turizmus és vendéglátás (4)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Üdülési menedzsment

  A főiskolai diplomát egy tudományos eredmény, amely jelzi a címzett sikeres befejezése egy egyetemi tanterv. Általában körülbelül négy év telik el, és a tanfolyam magában foglalja mind az általános osztályok és osztályok egy kiválasztott specializáció.

  Mi az a Bachelor in Resort Management? A Bachelor in Resort Management olyan program, amelynek középpontjában a vendéglátás, a rendezvényszervezés és a marketing. Mindezek a tudások elengedhetetlenek a törekvő szállodai és üdülőhelyi szakemberek számára, és olyan kurzusokat is kaphat, mint az emberi erőforrás menedzsment, a szállodák és üdülőhelyek marketingje, valamint az utazás és turizmus alapelvei.

  Egyes programok gyakornoki programot is kínálnak, így a diákok a vendéglátás környezetében gyakorolhatnak.

  Ezzel a mértékkel a diákok számára előnyös lehet mind a vendéglátó-környezetben, mind a kint. A szervezeti és a konfliktuskezelési készségek javulását várhatja, és valószínűleg a vendégekkel való kapcsolattartás és a személyzet irányítását is valószínűleg kihasználja.

  Mennyibe kerül egy Bachelor in Resort Management megszerzése? Ez számos tényezőtől függ, beleértve a kapott pénzügyi támogatást, a program által felszámított tandíjat és az iskola helyét. A felvételi iroda elérhetősége a megbízható információ megszerzésének legjobb módja.
  A diplomások számára a legnyilvánvalóbb feladat az üdülő menedzser. Egyedül a szakmához igazított fokozattal jól illeszkedik a pozícióhoz. Ez aligha az egyetlen munkalehetőség a diplomások számára; a vendéglátóipar minden karrierje jó lenne a keresett diplomások számára. Néhány másik pozíció, amelyet fontolóra vehet, a szállodai személyzeti vezető, a turizmus és a marketing igazgatója, valamint a vendéglátás tanácsadója. Kiválaszthatja, hogy házon belül dolgozik egy szállodában vagy üdülőhelyen, de önállóan is dolgozhat.

  Ezek a lehetőségek csak akkor állnak rendelkezésre, ha egyszer megteszed a lépést és megtalálod a megfelelő iskolát. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.