Keystone logo

14 Bachelor Programok ban ben Ökonometria 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Közgazdaságtan
 • Ökonometria
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (14)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Ökonometria

  Érdeklődő diákok közgazdasági és mennyiségi elemzést is bővítsék tudásukat ezen témák egy Bachelor in ökonometria programot. Ez egyetemi diplomát ötvözi a statisztika, számítástechnika és Gazdaságtudományi tanulmányokat hogy felkészítse a tanulókat a sokféle karrier vagy egyetemi programok.

  Mi a Bachelor Econometrics? Az ökonometriai mértékű biztosít a hallgatók egy szilárd alapot a számítástechnika, minőségi elemzés és Gazdaságtudományi együtt a készséggel, hogy alkalmazni ezeket a diszciplínákat összetett gazdasági kérdésekben. Mélyreható tanfolyam alkalmazott mikroökonómia, makroökonómia empirikus, biztosításmatematikai tanulmányok és pénzügyi ökonometria egyensúlyba, széles körű üzemeltetési kutatás és a projekt munkát. A diákok megtanulják, hogy építsenek matematikai modellek elemzése gazdasági adatok és vizsgálja, hogy ezek a modellek segítenek előrejelzés pénzügyi folyamatok. Diplomás az elemző eszközök dolgozni közgazdasági politikai döntéshozók és a pénzügyi intézmények.Ezek a szervezetek és még sokan mások is részesülhetnek econometrics diplomások képességét olyan modelleket, hogy kiszámítja a munkanélküliségi ráta, létrehozza a bruttó nemzeti termék számok határozzák meg a cég részvényeinek értéke és előrejelzés nemzetközi pénzügyi fejleményekre.

  Van számos előnye, hogy keresőképesség econometrics mértékben. A diákok létre egy bizonyos készség meghatározott gazdasági kutatás és az elmélet, valamint az értékes szakértelemmel épület matematikai modulokat. A szak nyújt a résztvevőknek alapos kutatások a matematika, statisztika, modellezés, pénzügyi és közgazdasági, amelyek fontosak a diplomás munka, és számos rangos szakmai életút közgazdász.

  Megszerezte a diplomát a közgazdaságtan általában megköveteli a négy éves egyetemi tanulmányok. Teljes idő és költség szükséges a teljes mértékben változhatnak intézmény, ezért fontos a leendő hallgatók, hogy kérje a kívánt információkat minden egyetemen.

  A Bachelor in ökonometria egy lépés tovább tudományos kutatás sok diák számára. Diplomások, akik nem dönt, hogy továbbra posztgraduális tanulmányokat van a különböző pályaválasztás. Ökonometriai ismeretek értékes nyilvános politikai iránymutatást kormány és a nemzetközi gazdasági szervezetek, valamint a magánszektor. Diplomások sikeresen munkába állását, a pénzügyek, a nemzetközi kereskedelem, biztosítás, a logisztika és a marketing.

  A kiterjedt adatbázis iskolák a leendő hallgatók fontos információkat intézmények, melyek ökonometriai vizsgálatok. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.