Keystone logo

13 Bachelor Programok ban ben Étterem menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Élelmiszer és ital tanulmányok
 • Élelmiszer és ital üzlet
 • Étterem menedzsment
Szakirányok
 • Élelmiszer és ital tanulmányok (13)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Étterem menedzsment

  Jellemzően szerzett három vagy négy évig, főiskolai diplomát, miután a tanulók befejezték előrehaladott ezred tanulmány egy adott területen. A főiskolai diplomát követheti tanulmányok elérni a mester vagy doktori fokozatot, de sok diák használja az ilyen mértékű, hogy közvetlenül a munkaerő. A főiskolai diplomát egy értékes eredmény, amely könnyen mobilizálható magasabb fizető munkahelyet.

  Mi a Bachelor Restaurant Management? Ez a speciális mértékű felkészíti a tanulókat a szervezeti, az ügyfélszolgálat és az üzleti készségek, hogy belépjen egy több munkahely egy étteremben vagy szállodában étkezőhely beállítást. A diákok megtanulják keveréke az üzleti elvek, élelmiszerrel kapcsolatos legjobb gyakorlatok és a vállalkozói készségek. Ez a fajta mértékben is jellemzően karok a hallgatók ismereteket higiéniai gyakorlat, front-of-the-ház és a back-of-the-ház irányítási képességei, valamint a konyha prep képességeit.A legfontosabb, hogy a diákok szert alapos megértése a kommunikációs és ügyfélszolgálati készségek szükségesek, hogy egy igazán hatékony menedzser.

  Pályakezdő ezzel mértékben kerüljenek a munkaerőpiacra szakosodott megszerzett tudás intenzív tantermi tanulmány mellett a gyakorlati tapasztalat. Ez egyike azoknak a hasznot, beleértve a jövő potenciális munkaadók igazolt képesítéssel.

  Az olyan tényezők, mint az intézmény típusa és a hossza egy iskola szak is egyes hatások költségét ekkora. A legjobb, ha beszélni közvetlenül az iskolák, hogy a pontos költség adatokat.

  Ha elkészült, a Bachelor Étterem Management előkészíti az utat egy izgalmas szélessége pályára elsőrangú éttermek, vendéglátó-ipari cégek és minden között. Egy bizonyos fokú lehet közvetlen személyzet, mint egy bankett igazgatója, étteremben vagy bárban vezetője. Több vállalkozói diákok kihasznál, hogy a fokozat nyit és kezeli a saját étteremben vagy franchise.

  Igény az emberek képesek tartani élelmiszer-szolgáltatók simán növekszik, és sok iskola kínál fok ezen a területen, különösen az online. Keresse meg az egyik, hogy igaza van az Ön számára, keresse meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.