Keystone logo

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
  • Étterem menedzsment
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (13)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

13 Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Étterem menedzsment 2025

Szűrők

Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Élelmiszer és ital üzlet Étterem menedzsment

Jellemzően szerzett három vagy négy évig, főiskolai diplomát, miután a tanulók befejezték előrehaladott ezred tanulmány egy adott területen. A főiskolai diplomát követheti tanulmányok elérni a mester vagy doktori fokozatot, de sok diák használja az ilyen mértékű, hogy közvetlenül a munkaerő. A főiskolai diplomát egy értékes eredmény, amely könnyen mobilizálható magasabb fizető munkahelyet.

Mi a Bachelor Restaurant Management? Ez a speciális mértékű felkészíti a tanulókat a szervezeti, az ügyfélszolgálat és az üzleti készségek, hogy belépjen egy több munkahely egy étteremben vagy szállodában étkezőhely beállítást. A diákok megtanulják keveréke az üzleti elvek, élelmiszerrel kapcsolatos legjobb gyakorlatok és a vállalkozói készségek. Ez a fajta mértékben is jellemzően karok a hallgatók ismereteket higiéniai gyakorlat, front-of-the-ház és a back-of-the-ház irányítási képességei, valamint a konyha prep képességeit.A legfontosabb, hogy a diákok szert alapos megértése a kommunikációs és ügyfélszolgálati készségek szükségesek, hogy egy igazán hatékony menedzser.

Pályakezdő ezzel mértékben kerüljenek a munkaerőpiacra szakosodott megszerzett tudás intenzív tantermi tanulmány mellett a gyakorlati tapasztalat. Ez egyike azoknak a hasznot, beleértve a jövő potenciális munkaadók igazolt képesítéssel.

Az olyan tényezők, mint az intézmény típusa és a hossza egy iskola szak is egyes hatások költségét ekkora. A legjobb, ha beszélni közvetlenül az iskolák, hogy a pontos költség adatokat.

Ha elkészült, a Bachelor Étterem Management előkészíti az utat egy izgalmas szélessége pályára elsőrangú éttermek, vendéglátó-ipari cégek és minden között. Egy bizonyos fokú lehet közvetlen személyzet, mint egy bankett igazgatója, étteremben vagy bárban vezetője. Több vállalkozói diákok kihasznál, hogy a fokozat nyit és kezeli a saját étteremben vagy franchise.

Igény az emberek képesek tartani élelmiszer-szolgáltatók simán növekszik, és sok iskola kínál fok ezen a területen, különösen az online. Keresse meg az egyik, hogy igaza van az Ön számára, keresse meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.