Keystone logo

17 Bachelor Programok ban ben Épületgépészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Építés
 • Épületgépészet
Szakirányok
 • Építés (17)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Épületgépészet

  A főiskolai diplomát szerzett egy olyan főiskola vagy egyetem. Jellemzően elkészült négy éven belül, ez a diploma jelenti, hogy egy diák egy gyakorlott megértését is szerezhet.

  Mi a Bachelor Building Services? Épületgépészeti elemeket tartalmaz, a gépipar, elektrotechnika, vízvezeték, és a közegészségügy. Során a tanulmányok, a diákok gyakran tanulni sok eleme, hogyan kell felépíteni egy épületet, beleértve a tervezési, beszerzési anyagok, és a projekt menedzsment. Tanfolyamok lehet olyan témákat, mint a tűz észlelése és védelem, az energiaellátás, villámvédelmi, kommunikációs vonalak, és a villamosenergia-ellátás és -elosztás. A diákok választhatnak kiegészítő osztályok, mint a famegmunkáló vagy szobrászati ​​tanulni modellezés képességeit.

  A legnagyobb előnye, hogy megszerezte a Bachelor Épületgépészeti a megszerzése a különböző gyakorlati készségeket, hogy lehet közvetlenül alkalmazni a munkahelyen.Ennek elkészítése mértékben vezethet nagy valószínűséggel kereső jövedelmező munkát.

  A költségek egy főiskolai diplomát változhat attól függően, hogy az iskola típusától, a helyét az iskola, és az idő a hallgató úgy befejezni a programot. Kapcsolat a főiskola vagy egyetem, amelyet választott további információt a program költségeit.

  Diákok, akik keresnek egy Bachelor Épületgépészeti élvezhetik a karrier a különböző területeken. Építőipar, a környezeti, elektromos technológia és a fűtés, szellőzés és légkondicionálás minden gyorsan fejlődő iparágak sok lehetőséget azok számára, akik a diplomát. Egyes munkahelyek lehetnek a fejlődő új energiatakarékossági módszerek építés, felügyelete az épület szerkezetek, vagy szakosodott tervezése és fejlesztése az elektromos rendszerek épületekben. Sok ilyen karrier egyedülálló kihívásokat és számos lehetőséget kínál a haladás. Néhány ilyen iparágak képesek nagyon jövedelmező.

  Jelentkezés egy Bachelor Épületgépészeti lehet tenni online néhány egyszerű lépésben. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.