Keystone logo

34 Bachelor Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Általános mérnöki tanulmány Építészmérnöki tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Mérnöki tanulmányok
  • Általános mérnöki tanulmány
  • Építészmérnöki tanulmányok
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (34)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Általános mérnöki tanulmány Építészmérnöki tanulmányok

A főiskolai szak a tanulmányi tipikusan négy évig tartó felét a tanfolyam középpontjában a bölcsész vagy általános oktatás, mint az angol, történelem, és a matematika. Ez nyílhat lehetőség karrierlehetőségek a diplomások.

Mi a Bachelor Architectural Engineering? Ez a program szilárd alapot biztosít a diákok számára, hogy megtanulják, hogyan kell tervezni, építeni és működtetni az energiahatékony épületek, és egyre nagyobb hangsúly magában vonatkozó zöld épület termékek és anyagok. Az edzés hatására a fundamentumok mérnöki, szerkezeti elemzés és épülettervezés. Tanfolyam között változhat iskolákban, de a hagyományos foglalkozásokat alkalmazott differenciálegyenletek, a fizika, a számítógéppel támogatott tervezés épület, építési technológia, és áramlástani.

Sok szakmai és személyes hallgatói juttatások dönt, hogy beiratkozik egy főiskolai szak.Például, a program azt tanítja, hatékony kommunikációs készségek és a képesség, hogy megszervezi és koordinálja a komplex projektek. Felsőfokú ezen a területen vezethet előrelépési lehetőségeket.

A program hossza és az iskola határozza meg a program költségeinek. A leendő diákok találják meg az iskolák alaposan, hogy a program illeszkedjen a céljaik és értik a kapcsolódó beiratkozási és tandíj.

A terület építészeti mérnöki kihívást jelent, és a diplomások a program lehet találni számos munkalehetőséget a gyorsan növekvő területén kapcsolódó tervezési, építési és tervezési. Néhány lehetséges karrier utak közé technikus, szerkezeti rendszerek mérnökök, műszaki vezető, mérnökök, elektromos és világítási rendszerek mérnökök, és építészeti mérnökök. Sok diplomás dönt, hogy önállóan dolgozni megszerzése után kiegészítő képzésre, a szakmai minősítések és engedélyezés.

Online osztályok ideális élő személyek nemzetközi, az igénylő a rugalmas ütemezés, vagy azok akik távoli területeken való korlátozott hozzáférés az intézmény. A kezdéshez egy tanfolyam, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.